Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

BETRIEB/WARTUNG Contract Manager - regio Leuven-61864 729 Blauwput, Flandern Unbefristeter Arbeitsvertrag Mittlere Reife

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Contract Manager - regio Leuven M/V

15/03/2022

Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio.

Verantwoordelijk voor het aansturen van een team techniekers en een Service Engineer voor regio Leuven.

TAKEN:

·      Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan.

·      Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer :  incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek..

·      Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies.

·      Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan.

·      Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan.

·      Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio.

·      Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg.

·      Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering.

·      Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren.

·      Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims.


Opleiding : Bachelor/Master in Electromechanica – optie klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling in een leidinggevende functie.

Technische vaardigheden : multi-technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint.

Soft skills: Stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn, People Management.

Talen: Nederlands (tweetalig)


Warum sollten Sie sich bewerben?

VINCI Facilities wil een weerspiegeling zijn van de Belgische samenleving. We moedigen iedereen aan om te solliciteren (ongeacht origine, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, filosofische of religieuze overtuiging, handicap, etc.)

VINCI Facilities is een merk van VINCI Energies, dat deel uitmaakt van de VINCI Groep. Wij zijn niet het zoveelste bedrijf dat u "aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden" biedt. Hoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

Een job die voldoening geeft in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming.
Een aangename en ondersteunende werksfeer
Een balans tussen uw werk en uw privéleven
Echte kansen om je vaardigheden en je carrière te ontwikkelen in een gewaardeerde werkomgeving

Bent u nieuwsgierig om meer te weten ? Solliciteer of neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met u!

Gesellschaft

À propos de VINCI Energies Dans un monde en évolution permanente, VINCI Energies accélère la transition écologique en concrétisant deux mutations majeures, numérique et énergétique. Attentif à ses marchés et intégrateur de solutions multitechniques sur mesure, VINCI Energies accompagne ses clients dans le déploiement de technologies utiles aux hommes et à la planète, de la conception à la réalisation, l'exploitation et la maintenance. Ancrées dans les territoires, agiles et innovantes, ses 1 800 entreprises sont au coeur des choix énergétiques de leurs clients, de leurs infrastructures et de leurs process pour les rendre chaque jour plus fiables, plus efficients et plus durables. 2021 : 15,1 milliards d'euros (chiffre d'affaires) // 85 700 collaborateurs // 1800 entreprises // 57 pays www.vinci-energies.com

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite