Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT Infra engineering 19841 Capelle aan den IJssel, Südholland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Security Incident Coördinator

24/06/2022

FunctionDescription: Als Security Incident Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de registratie en classificatie van incidenten, standaard wijzigingen en vragen die telefonisch, via email of onze eigen monitoring systemen worden gemeld. Tijdens het proces ben jij de eigenaar van het incident en draag je zorg voor een tijdige, juiste en efficiënte afhandeling van de call door het inzetten en aansturen van de juiste oplosgroep. Hierbij zijn de SLA’s met jouw klanten natuurlijk de leidraad, maar is vooral tevredenheid van onze klant het uitgangspunt.

Jij werkt veelal onder tijdsdruk en hebt continu te maken met de balans tussen nieuwe ad-hoc werkzaamheden en al openstaande cases. Jij bent verantwoordelijk voor de prioritering van de events en cases die wij dagelijks ontvangen. Tegelijkertijd ben jij de schakel tussen de klant en de oplosgroep en verzorg jij de communicatie omtrent de voortgang. Deze informatie wordt doorlopend en nauwkeurig door jou verwerkt in ons Service Management Systeem. Veel klanten vertrouwen ook buiten de reguliere kantoortijden op de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom vragen wij van onze Incident Coördinatoren flexibel te zijn met hun werktijden.
JobRequirements: Het gevraagde opleidingsniveau is MBO+. Daarnaast is ITIL Foundation en aantoonbare basiskennis van ICT security vereist. Kennis van ServiceNow is een pré.

Jij herkent jezelf in de volgende kernwaarden:
 • Betrouwbaar;
 • Daadkrachtig;
 • Eerlijk, transparant en duidelijk;
 • Eigenaarschap en ondernemerschap;
 • Flexibel;
 • Je stelt klanttevredenheid centraal, zonder daarbij het organisatiebelang uit het oog te verliezen;
 • Klantgericht;
 • Sociaal vaardig;
 • Stressbestendig;
 • Zelfstarter, neemt initiatieven.

ContactInfo: Wij willen je uitnodigen via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature? Onze Recruiter, Jeff Koekebacker is te bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

 • IT Infra engineering, Capelle aan den IJssel, Südholland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite