Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Marketing / Kommunikation 15801 Capelle aan den IJssel, Südholland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Stagiair Marketing & Communicatie

14/10/2021

CompanyInformation : Bostec is de organisatie waar je elkaar kunt aanspreken, waar verwacht wordt dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en waar we jouw kritische blik toejuichen. Bij Bostec sta jij stoutmoedig aan het roer, gewoon zoals je bent.
Bostec is binnen VINCI Energies Nederland de onafhankelijk management & consultancy specialist. Wij focussen ons op data gedreven procesoptimalisatie, keten- & logistieke procesoptimalisatie en digitale transformatie. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement en ad interim management. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de zorg, mobiliteit en industrie. Centraal in al deze segmenten staan de processen in relatie tot de eindgebruiker/product. Hoe kan het proces voor de patiënt, passagier of het eindproduct zo optimaal mogelijk worden ingericht? In ons werk gaan we daarbij altijd uit van de balans tussen drie punten; organisatie, proces en techniek (ICT). Wij leveren daarin geen lastige adviesrapporten, maar gaan pragmatisch te werk, samen met de klant en haar organisatie. De klanten bevinden zich door heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

FunctionDescription: Als stagiair werk je nauw samen met de Manager Marketing en Communicatie. Samen met haar zorg je voor perfect lopende marketingactiviteiten voor Bostec. Veel voorkomende werkzaamheden gedurende je stage zijn onder andere:
  • het onderhouden van de website, inclusief zoekmachine optimalisatie en het voorbereiden van analyses in Google Analytics
  • het opstellen en verzenden van berichten via Social Media, inclusief analyse
  • het opstellen en verzenden van interne en externe nieuwsbrieven, inclusief analyse
  • het meewerken aan nieuwe proposities, referenties en leaflets
  • het voorbereiden van (digitale) evenementen, de follow-up en de evaluatie hiervan
  • een belangrijk onderdeel van de stage is het verder vorm geven van lead generation en het gebruik van Social Media voor Bostec. Jij mag hierin meedenken over de invulling en krijgt de ruimte om je ideeën in samenwerking uit te werken.
Daarnaast is er volop ruimte voor eigen initiatief. Kortom, Bostec biedt je een uitdagende stageplaats waarin vele Marketing en Communicatie activiteiten aan de orde komen!
JobRequirements: Jij staat stevig in je schoenen en je bent oprecht. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en wilt je Marcom en social media vaardigheden verder ontwikkelen. Het coördineren, anticiperen, organiseren en plannen inclusief het rekening houden met onvoorspelbaarheden behoren tot jouw natuurlijke skills. Je bent een echte teamplayer en viert graag successen samen. Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie.
ContactInfo: Ben jij de marketing en communicatie stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn? Wij nodigen je graag uit om te reageren. Wil je graag eerst meer informatie over deze stage? Neem dan gerust contact op met Yvonne Lindsen, lindsen@bostec.nl of 06 514 811 87. Wil je direct solliciteren? Laat dan je motivatie én CV achter via de sollicitatie-button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Marketing / Kommunikation, Capelle aan den IJssel, Südholland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite