Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

INGENIEURWESEN/STUDIEN/METHODEN 21701 Drachten, Friesland HBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

(Sr.) Software Engineer SCADA

25/10/2022
Als Software Engineer SCADA bij Actemium werk je samen met je collega’s bij de businessunit in Drachten aan verschillende uitdagende projecten voor klanten van Actemium. Onze projecten op het gebied van E/I/A worden dagelijks uitgevoerd bij klanten in de marktsegmenten food, waste en water. Binnen de projecten streven we naar een hoog klanttevredenheidsniveau. Je bepaalt samen met je collega’s de route. Op basis van jouw kennis ontwerp je, bouw je en implementeer je software. Hoe meer jij er eigen mee wordt, des te sneller denk je ook mee aan vernieuwde oplossingen. Aan de hand van het functioneel ontwerp ontwikkel je en configureer je de software. Na het ontwikkelen van de software test je deze eerst in die van je collega’s in fysieke testopstelling. Vervolgens test je de software bij de klant en stel je het in bedrijf. Elk project is weer anders. Specifiek heb jij ervaring met het SCADA systeem: AVEVA System Platform. Heb jij nog meer SCADA skills? Dan komen deze goed van pas!

Hoe je dat doet?
•    Door voortdurend na te denken over vernieuwde oplossingen;
•    Het afstemmen van de scope van de werkzaamheden in overleg met de Lead Engineer;
•    Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers;
•    Doorlopend ontwerpen, bouwen en implementeren van meerdere projecten;
•    Door samen te werken met je collega’s vind je de beste oplossing;
•    Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, want elke fabriek is uniek. 
Zo kan jouw werkweek eruit zien!

En dit zijn je collega’s
Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:
•    Michiel, je manager, wiens deur altijd voor je open staat. 
•    Jane, je HR-businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen. 
•    Bianca, je collega, met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten. Hier kunnen we een hele lange lijst vermelden met allerlei opleidingen, certificeringen, competenties en ervaring. Maar wij zoeken niet het ‘schaap met vijf poten’. We gaan graag met jou in gesprek als jij denkt dat je ons met jouw kennis en ervaring verder kunt helpen.

Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst een oriënterend gesprek? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!
 We bieden je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:
•    Je bent werkzaam in een omgeving met veel uitdagende projecten.
•    Je kunt voordelig aandelen aankopen via een spaarprogramma. 
•    Je ontvangt een marktconform salaris.
Nieuwsgierig naar meer? Neem snel contact op! 

Gesellschaft

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Jij  werkt voor Actemium Plant Solutions Noordoost B.V. (PSNO). De overkoepelende B.V. van meerdere businessunits gevestigd op de locaties Zwolle, Veendam en Drachten.

Meer over jouw Business Unit
Jouw standplaats is vestiging Drachten. In jouw rol heb je kennis van ontwerpen, bouwen en implementeren van software. In de businessunit Drachten heerst een gemoedelijke sfeer waar saamhorigheid en laagdrempeligheid gepaard gaan. In onze laagdrempelige organisatie heb je contact met verschillende collega’s in de organisatie.

De businessunit Drachten valt onder PSNO, een innovatieve club die de gezamenlijke intentie heeft om de businessunits te laten groeien! We denken dagelijks na over het beheren, verbeteren en automatiseren van industriële engineering- en productieprocessen. Zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisering en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie.

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • INGENIEURWESEN/STUDIEN/METHODEN, Drachten, Friesland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite