Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 18202 Eindhoven, Nordbrabant Starter

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Trainee BI Consultant

03/10/2022

FunctionDescription: Binnen ons traineeship vind je een mix van werken en leren. Je gaat samen met andere talenten zoals jij direct aan de slag met uitdagende projecten, volgt vakinhoudelijke trainingen en wordt begeleid en gecoacht door collega’s. Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma met een groep trainees uit de hele Axians organisatie, wat jou focus en richting geeft als Trainee om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Je doorloopt het traineeship Consultancy in ongeveer 1,5 jaar, waarbij we ruimte bieden voor jouw eigen tempo en leerstijl. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ook FUN! Je begint met ervaring op te doen bij onze Supportafdeling. Hier leer je onze tools, klanten en eigen organisatie razendsnel kennen.

Gedurende je traineeship ontdekken we met elkaar welke richting je als Consultant op gaat en hierin krijg je ook ruimte om te ontdekken en ga je al aan de slag met klantopdrachten. Kortom: dit is jouw kans wanneer je ambitie hebt tot consultancy en interesse in IT en data, maar je graag nog breed ontwikkelt!
JobRequirements: Je bent iemand die passie heeft voor alles wat met data te maken heeft. Werken met databases is je niet vreemd en van het woord "query" schrik je niet. Je begrijpt als geen ander dat de data en de wijze waarop je hiermee omgaat cruciaal is voor bedrijfsprocessen. Een rapportage, analyse of gaaf dashboard met inzicht in KPI’s zijn waarmee de klant inzicht krijgt en nog beter op doelen kan sturen. Verder is advies geven aan de klant waarom bepaalde informatie wel of niet relevant is voor jou een vanzelfsprekendheid en hier krijg je ook energie van.

Je bent starter op de arbeidsmarkt of hebt tot 2 jaar werkervaring. Je bent goed in staat om de juiste informatie uit een gesprek te halen en het lijkt je leuk om mensen (of bedrijven) te helpen om dingen sneller, slimmer, leuker, effectiever te maken. De volgende competenties sluiten aan bij wie jij bent: klantgericht, communicatief vaardig, analytisch sterk en een zelfstarter.

Verder vragen wij:
  • HBO- of WO opleiding, bijvoorbeeld richting (Bedrijfskundige) Informatica / Techniek / Wiskunde. Ook met een andere opleiding en ambitie ben je welkom!
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met IT; 
  • Reizen is voor jou geen probleem; 

ContactInfo: We komen graag met je in contact! Laat je CV en een beknopte motivatie achter via de “Solliciteer Direct” button en je hoort snel van ons. 

Vragen of wil je eerst meer informatie over deze rol? Neem gerust contact op met Dian Mulder (Recruiter) via dian.mulder@axians.com 

We vinden onze collega’s graag zelf en werken niet samen met externe partijen.
Fluency in Dutch language is a requirement for this position.

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • IT/INFORMATIONSSYSTEME, Eindhoven, Nordbrabant, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite