Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 24023 Groningen, Groningen Medior

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

EPM Consultant

13/03/2023

FunctionDescription:Als Smart Finance Consultant, adviseer je over onze financiële oplossing op het gebied van rapportage, planning, budgettering, forecasting en consolidatie. Hierbij maken wij gebruik van Jedox. Jij kan als geen ander de configuratie en implementatie daarvan verzorgen en blijft continu sparringpartner voor de klanten. Samen met de klant doorloop je het proces van optimale embedding binnen de organisatie. Het betreft klanten uit verschillende branches en je bent voornamelijk in gesprek met functioneel beheerders, controllers, directie en raad van bestuur. Als consultant krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid met betrekking tot je werkzaamheden. Wij geloven in ieders eigen kracht en kwaliteiten. Het samenwerken in projectteams vinden wij eveneens belangrijk.
Een beknopte samenvatting van wat je gaat doen:
 • Je implementeert onze financiële oplossing.
 • Je bent sparringpartner voor de klant en achterhaalt en vertaalt de informatiebehoefte in concrete en “slimme” Finance en BI-oplossingen.
 • Je helpt planning- en begrotingsprocessen te optimaliseren.
 • Je ontwerpt (en ontwikkelt) passende rapportages.

JobRequirements:Je bent een collega die graag in een omgeving werkt waar vertrouwen voorop staat en waar jij zelfstandig en proactief werkzaamheden op kan pakken. Het is je passie organisaties te ondersteunen met het optimaliseren van planning & control processen. Daarbij ben je zowel financieel inhoudelijk als technisch in staat oplossingen voor klanten te realiseren en projecten tot een goed einde te brengen.
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in een soortgelijke financiële functie. Verder heb je kennis van en ruime ervaring met budgettering en planning;
 • Ervaring met een EPM-tool, zoals Jedox, Oracle Hyperion, HFM, Tagetik, SAP BPC, Anaplan en/of TM1 is een pre;
 • Communicatief vaardig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Analytisch sterk en goed in het leggen van verbanden.
 • Heb je ervaring als Financieel of Business Controller of EPM-consultant? Grijp je kans, dit is voor jou ook wellicht een mooie ambitieuze rol!

ContactInfo: Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ronald Huisinga, teamleider Smart Finance Team via ronald.huisinga@axians.com of met Dian Mulder, Recruiter via dian.mulder@axians.com of op telefoonnummer 0615914750. Je kunt via de sollicitatiebutton gelijk solliciteren. Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

 • IT/INFORMATIONSSYSTEME, Groningen, Groningen, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite