Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Finance, Risk & Control 19822 Groningen, Groningen

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Junior Business Controller

22/06/2022

FunctionDescription: Samen met de financial controller ben je verantwoordelijk voor de analyse, interpretatie en rapportage over de financiële voortgang van de business unit. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en komt met concrete verbetervoorstellen. Als junior business controller ben je samen met de financial controller verantwoordelijk voor het formuleren van de begroting van de Business Unit en het formuleren van kostprijzen voor nieuwe diensten binnen het portfolio. Je controleert de voortgang van de projecten en servicecontracten die in portefeuille zijn. Onderdeel hiervan is dat je de kosten en uren op de contracten analyseert. Frequent wordt de aandacht verlegd tussen werkzaamheden. Hoge accuratesse, omschakelingsvermogen en zelfstandig problemen oplossen is een vereiste. 

In deze functie ben je meewerkend op operationeel niveau en sparringpartner van de financial controller. Op termijn ga je de rol van financial controller op je nemen. Maandelijks verzorg je de rapportages, jaarrekeningen en de consolidatie en waarborg je een tijdige en nauwkeurige oplevering van financiële informatie. Je focus ligt op het verschaffen van inzicht in de business en de cijfers. Daarvoor hanteert Axians een geheel eigen systematiek, Quartz genaamd. Een zeer transparante systematiek, waarbij cijfermatige analyse centraal staat. 
Reisbereidheid is belangrijk omdat er op regelmatige basis overleg plaats vindt met controllers van andere Axians business units.

Je maakt onderdeel uit van het netwerk van VINCI Energies en je kunt optimaal gebruik maken van kennisdeling op jouw vakgebied.
JobRequirements: De ideale junior business controller heeft een breed financieel en administratief inzicht, een proactieve werkhouding en is op persoonlijk vlak vernieuwend en enthousiast. Je volgt de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en past deze toe. Je beschikt over adviserende, coördinerende, communicatieve en organisatorische vaardigheden aangevuld met een brede financiële kennis. Je dient volledig op de hoogte te zijn van de inhoud, betekenis en onderlinge verbanden van de gegevens, alsmede hun plaats en functie in de bedrijfseconomische analyse. Inzicht en een aantal jaren ervaring is daarvoor vereist. Daarnaast beschik je over:
  • Een afgeronde hbo/wo opleiding op financieel-administratief vlak;
  • Bij voorkeur 2-4 jaar ervaring als Assistent Controller;
  • Een gevorderd gebruikersniveau van Excel;
  • Brede kennis van ERP systemen is vereist.
  • Ervaring in een project en/of service georiënteerde organisatie is een pré
Integriteit en discretie is een vereiste rondom bedrijfs- en persoonsgegevens.
ContactInfo: We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je onze Recruiter, Jeff Koekebacker, bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.
Bewerben

Ähnliche Stellen

Es wurde kein Angebot gefunden. Alle verfügbaren Stellenanzeigen ansehen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Finance, Risk & Control, Groningen, Groningen, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite