Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Sales 17041 Groningen, Groningen

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Sales Cloud Solutions

29/12/2021

FunctionDescription: Binnen onze Axians Business Unit richten wij ons op de modernste cloud technologie van Microsoft die we inzetten bij klanten. Dit doen we in de segmenten Industry, Retail, Logistics en Zakelijke dienstverlening. Onze doelstelling is autonome groei en dat willen we realiseren door nieuwe klanten aan ons te binden. Door jouw passie voor new business in combinatie met creatieve ideeën zorg je ervoor dat potentiële klanten enthousiast worden van onze dienstverlening. Uiteraard doe je dit niet alleen en werk je samen met een sterk sales en marketing team waar zaken als lead generatie en marketingbudgetten goed geregeld zijn.

In samenwerking met de segment manager maak je een salesplan met concrete doelstellingen om nieuwe klanten te genereren. Samen met het segment- en salesteam brainstorm je regelmatig hoe we de markt nog beter kunnen benaderen en je komt met eigen initiatieven om de leadgeneratie te verhogen en de salescyclus te verkorten. Verder zorg je voor het creëren en beheren van een gekwalificeerde pijplijn voor nieuwe prospects.
JobRequirements: Wij zijn overtuigd dat jouw waarde als Solutions Sales grotendeels door jouw persoonlijkheid wordt bepaald. Hieronder een aantal eigenschappen en ervaring waarmee wij denken dat je succesvol en gelukkig in de rol kunt zijn. Nog niet ervaren maar wel eager om te leren? Neem vooral contact met ons op!
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan in een commerciële functie binnen een IT bedrijf;
  • Je bent in staat om op IT management niveau de juiste vragen te kunnen stellen en de visie van Axians onder de aandacht te brengen;
  • Je bent nieuwsgierig, creatief en legt gemakkelijk contact;
  • Salestargets voeden jouw drive en je krijgt een kick bij het scoren ervan;
  • Hbo werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring.

ContactInfo:

Wil je eerst nog wat meer informatie over onze dienstverlening? Op www.axians.nl/onbegrensd staat veel informatie.

Enthousiast geworden? Dan willen je graag uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en cv te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je onze Recruiter, Jeff Koekebacker, bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.


Bewerben

Ähnliche Stellen

Es wurde kein Angebot gefunden. Alle verfügbaren Stellenanzeigen ansehen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite