Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Data & Analytics 17262 Laren, Nordholland Medior

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Consultant moderne data-architectuur

13/01/2022

CompanyInformation : Veel bedrijven merken dat de grenzen van hun data warehouse oplossing bereikt zijn en zoeken een manier om te migreren naar een geïntegreerd dataplatform dat flexibel kan meegroeien met zowel de bedrijfsambities als de technologische ontwikkelingen. Passend in de gekozen cloud strategie, met maximale schaalbaarheid en tegen beheersbare kosten.

Als Smart Data consultant breng je de huidige en gewenste situatie bij klanten in kaart en kies je behapbare, impactvolle stappen om vooruit te gaan. Je ondersteunt en begeleidt klanten met een andere manier van werken: ‘Architecture by doing’. In plaats van een vaststaand plan voor 5 tot 10 jaar herijk je misschien wel maandelijks de architectuur. Je laat de klant zien dat je in de cloud eenvoudig en zonder grote investeringen, aanpassingen kan uittesten en doorvoeren.

Lees hier meer over onze visie en werkwijze. Ook interessant: in dit artikel vertellen we meer over de transitie naar een moderne architectuur die we bij ABN AMRO Verzekeringen hebben begeleidt.

Als consultant neem je in projecten diverse rollen aan. Van engineer, architect, adviseur, trainer of teamlead. Jij kan het allemaal tegenkomen. Bij Axians heb je de keuze om jouw carrière als generalist of specialist vorm te geven. Denk bijvoorbeeld aan een specialisatie in data virtualisatie met tools als ‘Denodo’ en ‘Data Virtuality’ of een specialisatie in architectuur waarin je werkt met tools als ‘Microsoft Azure’ of ‘Snowflake’.
FunctionDescription:

Axians is een internationale netwerkorganisatie bestaande uit gespecialiseerde en zelfsturende IT units. De Axians locatie in Laren (NH) is gespecialiseerd in Business Analytics. Met zo’n 80 collega’s werken we samen om onze klanten te helpen en adviseren met hun datavraagstukken. Wij werken samen met grote, innovatieve organisaties als Landal, LeasePlan, Transavia, RTL Nederland en De Persgroep. Onze werkwijze is gebaseerd op onze Axians kernwaarden: empowerment, verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen & transparantie en solidariteit.

Naast jouw werk als consultant krijg je de mogelijkheid om jouw unieke kwaliteiten en interesses in te zetten voor onze interne organisatieontwikkeling. Denk je mee over proposities? Vind je het leuk om een webinar voor potentiële klanten te geven? Of organiseer jij liever een studiegroep of sociale activiteit met collega’s?

Als Smart Data Consultant ben je onderdeel van het Smart Data team. Daarnaast hebben wij teams die zich richten op  data management, data governance, visualisaties, rapportages en enterprise performance management.Lees hier meer over Axians Business Analytics in Laren en het Smart Data team.


JobRequirements:
  • Ervaring met software ontwikkeling, data integratie of databases
  • Sterk in SQL en ervaring met gestructureerde en ongestructureerde gegevens
  • Communicatief sterk, nieuwsgierig en gericht op samenwerking
  • Ervaring met Snowflake, Denodo, Data Virtuality of Microsoft Azure is een pré
  • Wij staan open voor kandidaten met relevante ervaring op zowel medior als senior niveau

ContactInfo: Leuk! We leren je graag kennen. Laat jouw gegevens en bericht achter via de ‘solliciteer direct’ button. Of neem contact op met onze recruiter Maxime Wesel via Maxime.Wesel@axians.com of 06-19630634. (WhatsApp is ook een optie!)

Schroom niet om ook contact op te nemen als je (nog) niet helemaal in het profiel past. Wij worden graag verrast door jouw motivatie en unieke kwaliteiten en kijken samen met jou naar de mogelijkheden!
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Data & Analytics, Laren, Nordholland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite