Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Data & Analytics 17261 Laren, Nordholland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Smart Finance Consultant (Enterprise Performance Management)

13/01/2022

CompanyInformation : Organisaties verwachten een Office of Finance die kansen identificeert en strategische keuzes onderbouwt met waardevolle informatie. Die verder snel inspeelt op veranderende wet- en regelgeving en voor stakeholders het verhaal achter de financiële cijfers tot leven laat komen. Een uitdaging die vraagt om grote veranderingen op het gebied van personeel, organisatie, processen én technologie.

Als EPM Smart Finance Consultant begeleidt en ondersteun je dit veranderproces bij onze klanten door ze te helpen om, met behulp van technologie, slimmer te werken. Je adviseert, maakt Proof of Concepts, automatiseert, implementeert, richt visualisaties in, migreert en traint gebruikers bij de klant. Hierbij werk je continue vanuit vier invalshoeken: ‘strategie & informatie’, organisatie & proces’, ‘cultuur & gebruikers’ en ‘tools & architectuur’. Met jouw technische ervaring en inhoudelijke kennis van financiële processen, maak jij een groot verschil bij onze klanten. Wij adviseren onze klanten tool onafhankelijk, maar werken zelf graag met bijvoorbeeld Board, OneStream, Jedox, IBM Cognos en PowerBI.

Lees hier meer over onze visie en werkwijze. Ook interessant: in dit artikel vertelt onze klant RTL hoe wij ze, middels een Board implementatie, hebben geholpen met een oplossing om eenvoudiger rapportages en forecasts te maken.
FunctionDescription: Axians is een internationale netwerkorganisatie bestaande uit gespecialiseerde en zelfsturende IT units. De Axians locatie in Laren (NH) is gespecialiseerd in Business Analytics. Met zo’n 80 collega’s werken we samen om onze klanten te helpen en adviseren met hun datavraagstukken. Wij werken samen met grote, innovatieve organisaties als Landal, LeasePlan, Transavia, Pathé, RTL Nederland, TenCate Grass en Fource. Onze werkwijze is gebaseerd op onze Axians kernwaarden: empowerment, verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen & transparantie en solidariteit.

Naast jouw werk als consultant krijg je de mogelijkheid om jouw unieke kwaliteiten en interesses in te zetten voor onze interne organisatieontwikkeling. Denk je mee over proposities? Vind je het leuk om een webinar voor potentiële klanten te geven? Of organiseer jij liever een studiegroep of sociale activiteit met collega’s?

Als ‘EPM Smart Finance Consultant’ ben je onderdeel van het Smart Finance team. Daarnaast hebben wij teams die zich richten op data architectuur, data virtualisatie, data management, data governance, visualisaties en rapportages. Lees hier meer over Axians Business Analytics in Laren en het Smart Finance team.
JobRequirements:
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Finance, Business of IT.
  • Ervaring met software implementaties
  • Kennis van financiële en planningsprocessen zoals een fast close (consolidatie), een budget- of forecastproces, rapportage (winst- en verliesrekening, balans, cash flow)  etc.
  • Ervaring met Board of OneStream software is een pré
  • Communicatief sterk, nieuwsgierig en gericht op samenwerking
  • Wij staan open voor kandidaten op zowel junior, medior als senior niveau met relevante ervaring met bovenstaande onderwerpen

ContactInfo: Leuk! We leren je graag kennen. Laat jouw gegevens en bericht achter via de ‘solliciteer direct’ button. Of neem contact op met onze recruiter Maxime Wesel via Maxime.Wesel@axians.com of 06-19630634. (WhatsApp is ook een optie!)

Schroom niet om ook contact op te nemen als je (nog) niet helemaal in het profiel past. Wij worden graag verrast door jouw motivatie en unieke kwaliteiten en kijken samen met jou naar de mogelijkheden!
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Data & Analytics, Laren, Nordholland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite