Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

MATERIAL/LOGISTIK 20021 Schijndel, Nordbrabant VMBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

BBL Logistiek Medewerker

12/07/2022
Je mouwen opstropen, dat doe je ’s ochtends als eerste als je het magazijn binnenkomt. Want er is altijd veel te doen. Bij Actemium in Veghel ontwerpen en bouwen we oplossingen voor de automatisering van productieprocessen. Bijvoorbeeld voor producenten van voedingsmiddelen of medicijnen. Dagelijks komen er allerlei elektrische componenten en onderdelen binnen voor projecten of serieproducten. En we verzenden producten naar klanten. Samen met je collega’s zorg je voor een goede doorstroming in het magazijn.

Supergevarieerd werk dus. Je begint elke dag met het bijvullen van de grijpvoorraad voor de monteurs op de werkvloer. Denk aan boutjes, moertjes, schroefjes en klemmen die ze dagelijks gebruiken. Verder neem je inkomende goederen aan. Die controleer je, boek je in en sla je op de juiste plaats op. Orderpicken voor de projecten en serieproducten hoort bij je taken. En je doet regelmatig een goede work-out: het inpakken en verzendklaar maken van bijvoorbeeld besturingskasten.

Elke week neem je een andere taak op je in het magazijn. Daarvoor maak je met je collega’s onderling een planning. We dagen je ook uit om mee te denken over verbeteringen. Hoe kunnen we bijvoorbeeld de processen nóg slimmer aanpakken? En heb je het ook in je om collega’s aan te sturen? Mooi! Dan kun je op termijn doorgroeien naar coördinator van het magazijn. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken?

Dit is je team
In het magazijnteam werk je met drie collega’s: een starter en twee ervaren krachten van wie een met meer dan dertig dienstjaren. Samen zorgen we voor een goede doorstroming van inkomende en uitgaande goederen. We zijn samen met onder meer de inkopers onderdeel van het ondersteunende team. Elke week hebben we een kort overleg op de werkvloer. Dan bespreken we de orderplanning en waar we op moeten letten.

Vier keer per jaar is er een businessunitoverleg. Als de regels het toelaten combineren we dat met een hapje en een drankje. Maar het mooiste: je gaat aan de slag op een leuke plek waar je alle kansen krijgt om door te groeien.Wij zoeken geen alleskunner.
Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkst is dat jij enthousiast wordt van bovenstaande informatie. Denk je dat jouw profiel en interesse goed aansluiten bij deze vacature? Dan komen we graag met je in contact. We kunnen de functie aanpassen aan jouw niveau. Zo zijn er uitdagingen voor ervaren professionals, maar ook mogelijkheden voor starters en zij-instromers.
  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, volgens de cao Metaal en Techniek.
  • De mogelijkheid om bedrijfsaandelen te kopen via het CASTOR-spaarprogramma.
  • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische of technische functie met nog meer uitdaging.
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in het vakgebied.
  • Toegang tot meer dan honderd online trainingen via GoodHabitz

Gesellschaft

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De business unit is de thuisbasis voor onze collega's. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Deze business unit in Schijndel is specialist in projectmatige paneelbouw. Samen met een team van zo’n 35 collega’s werken we voor innovatieve machinebouwers en industriële automatiseerders, waarbij onze producten internationaal worden ingezet. Als verlengstuk van onze klanten ontzorgen wij op het gebied van paneelbouw EN machine assemblages, waarbij projectmatige vraagstukken worden omgezet tot modulaire bouwstenen. Bij ons is het altijd uitdagend werk. Samen zijn wij ambitieus en nemen wij onze verantwoordelijkheden. Daarbij hechten wij enorm veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en zetten wij iedereen in op zijn of haar kracht.

Reageer direct
Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst in gesprek over de mogelijkheden voor jou? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!

Bewerben

Ähnliche Stellen

Es wurde kein Angebot gefunden. Alle verfügbaren Stellenanzeigen ansehen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • MATERIAL/LOGISTIK, Schijndel, Nordbrabant, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite