Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 23921 Schijndel, Nordbrabant VMBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Medewerker Mechanische Bewerkingen

06/03/2023
Volgens de tekeningen alle mechanische bewerkingen doen aan besturingskasten, dat is kortgezegd jouw baan. In een klein team met behulpzame collega’s en een rustige omgeving werk je als medewerker mechanisch bewerkingen aan je projecten. Je krijgt een eigen Microsoft-tablet. Daarop vind je alle informatie die je voor je werk nodig hebt. Zoals de planning en de tekeningen en instructies.

Bij elk project voer je van begin tot eind alle nodige bewerkingen uit. Denk aan aangeleverde standaardkasten uit elkaar halen. Rail en kabelgoten op de montageplaten aanbrengen. Sokkels onder kasten monteren. Gaten afbramen. En soms meerdere behuizingen koppelen, zodat ze één kast vormen. Gaten boren, tappen of frezen doen we met een computergestuurde machine. Iedereen in het team is in staat deze machine te bedienen, dat leren we jou dus ook.

Elk project is anders. Het kan gaan om één kast die we op maat inrichten voor het meetsysteem van een bierbrouwer of een nieuwe productielijn voor een fabriek, die worden bijvoorbeeld gebruikt om logistieke transportsystemen aan te sturen. Ben jij klaar met een project, dan plaatsen de elektromonteurs alle componenten en ze bekabelen de kasten. Heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van monteur? Of naar een organisatorische functie? Bij Actemium is het allemaal bespreekbaar. We helpen je ook met trainingen en opleidingen.Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.
 Waarom je voor Actemium kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneakpeek:
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
  • Mogelijkheden om met korting te sporten.
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied.
  • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische of technische functie met nog meer uitdaging.

Gesellschaft

Bij ons vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.
 

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • IT/INFORMATIONSSYSTEME, Schijndel, Nordbrabant, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite