Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Engineering 20321 Veendam, Groningen HBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Engineer Mechanical & Piping Plant Design

25/07/2022
Als Engineer Mechanical & Piping ontwerp je technische installaties voor de procesindustrie. Dit begint met het opstellen van specificaties voor leidingen, tanks en apparaten. Je ontwerpt de fysieke installatie aan de hand van procesgegevens en leidingschema’s met behulp van 3D CAD. Het uiteindelijke ontwerp stem je af met de klant en je begeleidt de uitvoering. Of het nu gaat om projecten in concept-, basic-, of detailengineering, jij zorgt voor een goede afronding. Daarmee ben je een goede aanvulling in het team en onze organisatie.
 Jij bent deskundig en toegewijd aan jouw projecten. Daarnaast heb je kennis van de in het vakgebied gangbare CAD software (bij Actemium, AutoDesk Plant 3D) of in staat je dit snel eigen te maken. Jij signaleert kansen en verschijnt vol energie op diverse afspraken. 

In onze organisatie is iedereen anders en juist dat maakt ons sterker! Maar als je beschikt over deze kernwaarden weet je zeker dat je bij ons past:
  • Empowerment: jouw kracht en jouw expertise is waar wij op bouwen. Daarom krijg je de ruimte je talent te ontwikkelen. 
  • Solidariteit: er heerst saamhorigheid en betrokkenheid. Het verder helpen van je collega’s werkt in het belang van de organisatie.
  • Ondernemerschap: je bent in staat om buiten de kaders te denken en durft zelf initiatief te nemen.
  • Transparantie en vertrouwen: bij ons kun je jezelf zijn. Met de mogelijkheid om hybride te werken kun je werk en privé goed balanceren.
  • Verantwoordelijkheid: jij staat voor je projecten en zorgt voor een goede afhandeling.
Wij bieden je een mooie rol van Engineer Mechanical & Piping, waarbij je één van de fundamenten van de afdeling werktuigbouwkunde bent. Samen met een multidisciplinair team werk je aan innovatieve en uitdagende projecten binnen de industrie en zorg je voor doordachte ontwerppakketten. Het team, de organisatie en de opdrachtgever kunnen op je bouwen. Jij krijgt energie van het oplossen van uitdagende technische problemen, denken in mogelijkheden, en het specificeren en ontwerpen van systemen.

Daarbij bieden we een netwerkorganisatie met betrokken en gedreven technische collega’s. Onze kantoren bevinden zich in Zwolle en Veendam, maar we voeren ons werk ook uit bij klanten op kantoor. 

Uiteraard bieden we als werkgever ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een winstuitkering, vakantiedagen, een goed pensioen en een aandelen-spaarprogramma. Meer weten? Neem contact op met Bert Staal, hij vertelt je er graag meer over.
 

Gesellschaft

Wij zijn een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de Business Unit te laten groeien! Actemium is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van VINCI Energies. Vanuit Nederland zijn we met 22 Business Units actief om opdrachtgevers in de industrie te helpen hun prestaties te verbeteren. De Business Unit Plant& Process design, waar jij gaat werken, werkt vanuit Veendam en Zwolle onder aanvoering van Martin van Hal, Business Unit Manager. We denken dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, digitalisatie en compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 50 mensen. Kunnen we er één aan toevoegen? 

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite