Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

UMSETZUNG/ARBEITEN/PROJEKTDURCHFÜHRUNG 22241 Veghel, Nordbrabant HBO

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Client manager Logistiek

23/11/2022
Eindverantwoordelijk zijn voor zowel het verkoop proces (genereren leads, opbouw & uitbrengen van offertes, opdrachtverwerving) als ook het leveringsproces (projecten, consultancy, service. Hierbij ligt jouw focus op het gebied van intelligente logistieke mechanisatie en robotisering oplossingen. Denk daar bij aan conveying, sorting, mobile robots ( AGV/AMR) en robot&vision. 

Wij streven er naar onze klanten te helpen met het optimaliseren, automatiseren of robotiseren van hun logistieke processen en daar ben jij de juiste gesprekspartner voor met kennis van het domein en een flinke dosis technische kennis en ervaring. De gebieden binnen de supply chain waarin wij opereren zijn; productie logistiek, warehouse, distributie centra, groothandel, retail ens post&parcel.

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor de technisch gekozen toepassing in de offertes die aansluit op de wens en eisen van de opdrachtgever. Je bent in staat de klantvraag te kwalificeren, en te vertalen naar de juiste oplossing. Als Sales manager ben je de adviseur, de technical sales specialist en de accountmanager in één!

Gezamelijk met de business development manager en collega client manager(s) vervolledig je het sales team. Je werkt verder samen met de projectmanagers, een team van specialisten en de Business Unit Manager.

Wij dagen jou uit om de verantwoordelijkheid te nemen om binnen nu en 5 jaar onze portfolio van spectaculaire projecten te verdubbelen. Nieuwsgierig naar onze unieke projecten kijk dan op:Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen ellenlange lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Ben jij onze nieuwe Sales manager die op het commerciële vlak, structureel onze klanten set gaat uitbouwen? Je spreekt de taal van Logistieke Automatisering en vertaald de klantvraag naar de juiste oplossing en trekt hem/haar over de streep om de order binnen te halen. Verder blijf je eindverantwoordelijk voor de klant, zowel voor, tijdens als ook na de realisatie van het project, met als doel een lange termijn relatie met de betreffende klant op te bouwen.

Wel zien we graag dat je volgende zaken bezit;
  • Aantoonbare sales- en/of projectervaring in logistieke automatisering, bij voorkeur mechatronisch en/of mechanisatie (aantoonbare sales trackrecord)
  • Kennis van of affiniteit met mechanisatie is een must, kennis van interne transportsystemenen/of sorteersystemen en/of robotisering is een pré
  • Je bent proactieve persoonlijkheid die in staat is te bouwen, te leiden en strategisch te denken
  • Je vindt het leuk om een netwerk te onderhouden en uit te breiden
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

 De Sales manager is een sleutelfunctie binnen onze organisatie. Daarom bieden we je naast een passend salaris een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Hieronder alvast een korte samenvatting:

•           Mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiende expertise business unit
•           Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
•           Flexibele werktijden
•           25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de optie om met korting 13 dagen bij
te kopen
•           Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
•           Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied.
 

Gesellschaft

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De business unit is de thuisbasis voor onze collega's. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

Ons team in Logistics & Automation in Veghel is gespecialiseerd in Logistieke automatisering en richt zich op (intra-) logistieke applicaties. Wij adviseren, ontwerpen, bouwen, integreren en onderhouden intelligente logistieke automatisering oplossingen voor onze klanten binnen de supply chain. Wij realiseren projecten voor intralogistieke applicaties, denk hierbij aan WMS/WCS software, Order Picking & Sorting systemen, Conveying & Sorting oplossingen, AGV/AMR toepassingen en Robotics.
Dit doen wij met een multi-disciplinair engineering teams met expertise op gebied van IT, controls electrical en mechanical hardware engineering.
 

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • UMSETZUNG/ARBEITEN/PROJEKTDURCHFÜHRUNG, Veghel, Nordbrabant, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite