Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Sales 19244 Zaltbommel, Gelderland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

New Business Sales – Zakelijke Dienstverlening

18/05/2022

CompanyInformation : Onze kernactiviteit is applicatie-integratie en dat doen we met Microsoft, RedHat en open source technologie, in de volgende  markten:  Industrie, Zorg, Leisure en  zakelijke dienstverlening. Wij geloven dat het snel en veilig ontsluiten van data een voorwaarde is voor een goede digitale transformatie waardoor organisaties succesvoller kunnen zijn. Jij bent verantwoordelijk voor het hele sales proces, van leads genereren tot het closen van deals. Verder het opzetten van een strategisch salesplan en uitvoeren van RFP trajecten, opbouwen en beheren van een sales funnel en bijbehorend netwerk.
FunctionDescription: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe klanten en nieuwe opdrachten. Je laat je niet intimideren door techniek, maar haalt vooral energie uit het achterhalen van de behoefte van onze prospects. Jouw uitdaging bestaat er uit om te zorgen dat onze specialisten bij de juiste prospects op het juiste moment aan tafel zitten. Omdat de besluitvorming bij B2B bedrijven complexer wordt, speelt social selling een steeds grotere rol in het sales proces. Als moderne sales moet je daar relevant in zijn en blijven. Dat past goed bij onze kernwaarde meesterschap: onze professionals zijn gedreven door passie en meesterschap en de wil om van toegevoegde waarde te zijn.
Verder doe je samen met andere sales professionals uit onze netwerkorganisatie mee aan onze commercial track. Hierbij wordt je intensief getraind en begeleid om op basis van  toegevoegde waarde te kunnen leveren aan onze markt.

JobRequirements:
  • HBO/WO werk- en denkniveau met een bedrijfskundige en/of commerciële achtergrond;
  • Je hebt minimaal 5-10 jaar relevante ervaring in een B2B salesrol
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Resultaatgericht: je bent praktisch, initiatiefrijk, zelfverzekerd en denkt in mogelijkheden;
  • Je hebt ervaring als Sales professional in de zakelijke dienstverlening en beschikt over een aantoonbaar netwerk in dit segment;
  • Je bent een netwerker en een teamplayer

ContactInfo: Ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren via de knop “Solliciteer Direct”. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Erwin Kloppenburg, via mail (erwin.kloppenburg@axians.com) of  telefonisch via 06-51031671. Ook kan je contact opnemen met de contactpersoon van deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite