Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

IT/INFORMATIONSSYSTEME 22601 Zaltbommel, Gelderland Medior

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Softwaretester

07/12/2022

CompanyInformation : Onze Business Unit Zaltbommel levert softwareoplossingen op het Microsoft platform gericht op het vertalen van bedrijfsprocessen voor financieel, handel en productie naar op maat gemaakte oplossingen voor de AGF- en maakindustrie. Met ruim 50 enthousiaste en gedreven collega's staan wij dicht bij de klant. Dit doen we met veel plezier in een prettige informele werksfeer, waar ‘’samen doen’’ centraal staat. De software waar wij mee werken bestaat uit onze eigen, gebouwde add-ons, gemaakt op Mircosoft Business Central en het Power Platform.
FunctionDescription: Als software tester ga jij het schrijven, uitvoeren en onderhouden van test cases en scripts op je nemen, zodat we kwalitatief hoogwaardige software kunnen leveren. Jij bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe releases en de uitvoering van het testplan. Door middel van impact- en risicoanalyses filter jij de pijnpunten uit de software, waardoor de gebruiksvriendelijkheid toeneemt. Op basis van concrete acties test jij binnen het budget en de planning, met als doel het rapporteren van bevindingen en het optimaliseren van het systeem. Jij evalueert de afgeronde testresultaten en doet verbetervoorstellen, om zowel de effectiviteit als de efficiency te verhogen.
JobRequirements: Jij bent analytisch ingesteld, want in deze rol is het belangrijk dat jij voor jezelf het proces kan achterhalen en deze kunt overzien. Enkel op deze manier kom jij achter de pijnpunten in de systemen. Jij werkt secuur en nauwkeurig, zo tillen we samen met jou het systeem namelijk naar een hoger niveau. In deze functie werk jij samen met het product team en ook geregeld met consultants en developers. Het is dus belangrijk dat jij goed kunt samenwerken!

Daarnaast heb jij:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met testen (testvoorbereiding en -uitvoering);
  • Ervaring en interesse in ERP-systemen, bij voorkeur ervaring met Microsoft Business Central . Geen ervaring? Ook dan zijn er mogelijkheden!

ContactInfo:Enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Wil je graag eerst meer informatie over deze uitdaging? Neem dan gerust contact op met Amber van Batenburg (Recruiter, amber.vanbatenburg@axians.com, 06 109 72 646).
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • IT/INFORMATIONSSYSTEME, Zaltbommel, Gelderland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite