Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Servicemanagement & Beheer 18101 Zaltbommel, Gelderland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Support medewerker Business Software

07/03/2022

CompanyInformation :

Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op specifieke ERP Software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!

In deze functie ben jij hét operationele aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee vervul je een belangrijke schakelfunctie binnen onze klantgerichte organisatie. Je krijgt energie van contact met de klant, je hebt daarbij oog voor de klantbeleving en weet als geen ander de juiste analyse te maken om de klanten te ontzorgen. Je verdiept jezelf in de gemaakte afspraken met onze klanten, waarin de verwachting en de beleving van de klanten centraal staan (XLA), en handelt hiernaar.


FunctionDescription: Onze klanten nemen contact met ons op met vragen en issues rondom hun klant specifieke (Exact) applicatieomgevingen. Jij zorgt ervoor dat verzoeken van de klant op de juiste manier wordt afgehandeld; je werkt samen om te zoeken naar een goede oplossing en weet indien nodig collega’s met de juiste expertise te betrekken. Je inventariseert de behoeftes, je zorgt ervoor dat de gegevens goed in ons systeem geregistreerd worden en je bewaakt binnen de afdeling dat de overeengekomen afspraken juist en tijdig nagekomen worden. Je werkt hiervoor nauw samen met collega’s zoals Consultants en Service Managers in klantenteams.
JobRequirements:
  • Je beschikt over minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je voelt je thuis in een klantgerichte omgeving en bent in staat om snel te schakelen met een team;
  • Service gerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent analytisch sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt interesse in software en/of bedrijfsprocessen of wil hier over leren. 
  • Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar.

ContactInfo: Meer weten over deze vacature? Bel of mail dan naar Josien Borghs, HR Business Partner op telefoonnummer op 06-41 62 37 10 of via mail: Josien.Borghs@axians.com.

Je kunt gelijk solliciteren via de sollicitatiebutton.
Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Servicemanagement & Beheer, Zaltbommel, Gelderland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite