Skip to main content

#SieWerdenSichBeiUnsWohlfühlen

Nach einem bestimmten Ort suchen

Sie suchen einen Arbeitsplatz an einem bestimmten Ort? .

In einem geografischen Bereich suchen

Sie sind nicht an einen Ort gebunden, sondern eher an ein Land, einen Kontinent, …? .

VINCI Energies

In Kürze

Consultancy 18721 Zaltbommel, Gelderland

Um das Lesen zu erleichtern, kann auf dieser Seite die maskuline Pluralform verwendet werden; unsere Stellenangebote richten sich jedoch an Personen aller Geschlechter

Filter Stories
< Zurück zur Suchseite
Bewerben

Trainee Consultant Business Software

05/04/2022

CompanyInformation :

Onze Business Unit ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van de software van Exact, één van de marktleiders in business software. Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op Exact software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!


FunctionDescription:

In het traineeship leer je bij ons hoe jij bedrijven kunt helpen met het digitaliseren en optimaliseren van hun organisatieprocessen door middel van onze business software. Je krijgt alles mee om je te ontwikkelen tot IT professional en binnen korte tijd  ben jij één van onze Consultants Business Software.

Als trainee leer je alles over de software van Exact Synergy en procesoplossingen, templates en onze klanten. Als je de basis onder de knie hebt, ga je onder begeleiding van ervaren collega’s in projecten bij onze klanten aan de slag. Bij Axians is het meer dan alleen ICT; it’s the best of ICT with a human touch.  Een groot gedeelte van jouw werk staat daarom in het teken van luisteren naar de wensen van de klant, analyseren, meedenken en het vertalen naar een passende oplossing. Je richt de business software zo in  zodat de klant een goed werkende oplossing heeft die aansluit bij zijn behoeften en zijn business optimaal ondersteunt.

Buddy’s, managers, collega’s en trainers begeleiden jou intensief. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien binnen ons Trainee opleidingsprogramma dat je samen met andere Trainees binnen onze Axians organisatie volgt. Samen leggen wij voor jou de basis voor een succesvolle loopbaan als Consultant Business Software!


JobRequirements:
  • Je bent (bijna) in het bezit van een HBO bachelor diploma met focus op bedrijfsprocessen en/of IT (bv. Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management of een minor richting Business &IT).
  • Je wilt werken op het snijvlak van IT en Business Software.  
  • Je bent graag in contact met een klant en werkt graag samen in een (project) team aan een mooi resultaat!
  • Je hoeft niet te kunnen programmeren, maar hebt wel de drive om SQL te leren.

ContactInfo:

Benieuwd hoe Bram (oud Trainee) zijn dag eruit ziet bij Axians?  Kijk hier: https://youtu.be/Rq-1hqshPKU

Meer informatie? Neem telefonisch contact op met Josien Borghs (HR Business Partner) op telefoonnummer 06-41 62 37 10 of mail naar josien.borghs@axians.com

Ben je enthousiast? Klik op de sollicitatiebutton en laat jouw CV + beknopte motivatie achter. Je hoort snel van ons!

We vinden onze nieuwe collega's graag zelf en gaan dan ook niet in op aanbod van tussenpartijen.


Bewerben

Ähnliche Stellen

Für Jobalarm registrieren

Interested In

  • Consultancy, Zaltbommel, Gelderland, NiederlandeRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite