Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Sales 18001 Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Client Manager Retail & Logistiek

04/03/2022

FunctionDescription: Je gaat (totaal)oplossingen van het producten- en dienstenportfolio van onze Business Unit aanbieden in twee klantsegmenten, te weten Retail & Logistiek. Je richt je hierin op new business, het binnenhalen van nieuwe labels voor ons netwerk. Daar waar nodig en mogelijk zet je dit netwerk in door samen te werken met andere Business Units. Je stelt jaarlijks een account plan op voor de bewerking van jouw klantsegment, als input voor de Segment Manager en voor de strategie van de Business Unit. Je benadert actief potentieel nieuwe klanten en werkt hierin nauw samen met de andere Client Managers binnen en buiten de marktsegmenten. Je bent een echte Business Partner en begeleidt klanten bij hun digitale transformatie waarin onze ICT oplossingen onmisbaar zijn.

Je onderhoudt het bestaande relatienetwerk en volgt actief de ontwikkelingen bij de klant en partners van Axians. Je voert intern de regie in het commerciële proces en schakelt verschillende experts in zoals de Sales Consultants, de Solution Architecten en Service Managers. Enerzijds om de beste technische en commerciële oplossing aan te bieden, anderzijds om de klantrelatie te verdiepen.
JobRequirements: Wat vragen wij van jou?
 • Commercieel bewustzijn - Je bent een ambitieuze Client Manager met flinke ervaring en een focus op het uitbouwen van strategische relaties en partnerships. Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen. Je bent een netwerker pur sang. Je bent ondernemend, krijgt energie van onderhandelingen en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een zelfstarter met doorzettingsvermogen die beschikt over een gedreven, enthousiaste en kritische persoonlijkheid, en een flinke dosis humor en oog voor de omgeving waarin en collega’s waarmee je werkt.
 • Organisatiebewustzijn; je herkent en speelt in op interne gang van zaken, je bent alert op veranderingen binnen de organisatie, legt en onderhoudt contacten met andere afdelingen en Business Units en je zet bruikbare, ondersteunende netwerken op.
 • Strategische visie; je hebt /ontwikkelt een lange termijn visie, je hebt een breed perspectief, houdt uiteenlopende mogelijkheden in gedachten bij het ontwikkelen van een toekomstbeeld voor het segment organisatie en je klanten.
 • Sturen; je geeft op een duidelijke manier richting aan het segmentteam v.w.b. commerciële trajecten, je neemt de leiding en zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.
 • Motiveren van anderen; je enthousiasmeert anderen en maakt het bereiken van doelen gemakkelijker door duidelijk het beoogde effect aan te geven. Je hebt een positieve instelling ten opzichte van het werk tot stand brengen en bij teamleden een sterke wil creëren om te slagen.
 Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen:
 • Ruime commerciële kennis en ervaring en minimaal 10 jaar werkervaring in een (Sr.) Client Manager functie bij voorkeur in de IT Infrastructuur;
 • Je hebt minimaal een HBO studie afgerond en hebt ervaring in de wereld van de ICT;
 • In staat om divisiebelang en organisatiebelang voortdurend goed af te wegen;
 • Kennis van IT Infrastructuur en Cloud (diensten);
 • Kennis van de marktsegmenten is een pré;
 • Motiveren van en coachen van (young) professionals;
 • Je bent communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

ContactInfo:
We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je onze Recruiter, Jeff Koekebacker, bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

 • Sales, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite