Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Sales 22181 Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale Starter

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Junior Accountmanager

21/11/2022

CompanyInformation : Je bevindt je in een omgeving die razendsnel ontwikkelt, de wereld van IT. We bedienen klanten om trots op te zijn, groeien door acquisities, bouwen startups, sponsoren interessante projecten en investeren in innovaties. Axians combineert de voordelen van een grote werkgever met die van een kleinere. een hecht teamgevoel van kleinere business units waar ondernemerschap, verantwoordelijkheid en solidariteit centraal staan. Het netwerk van business units met hun eigen focusgebied brengt ruimte voor groei en ontwikkeling en zorgt ervoor dat we klanten ook ondersteunen met grote complexe dienstverlening.  
FunctionDescription: Je bent inmiddels al een tijdje aan het werk binnen ons bedrijf en je hebt veel geleerd. In de eerste weken heb je je met name gericht op het kennis opdoen van het lokale overheid segment en de klanten die daar onderdeel van uitmaken. Je hebt nagedacht over hoe je Axians wil positioneren en hoe je potentiële klanten wil gaan benaderen. Na een aantal gesprekken met klanten weet je steeds betere vragen te stellen en de juiste setting te creëren. Je haalt veel energie uit dit soort gesprekken met klanten en het proactief inspelen op hun wensen.

Je begint de dag met je mailbox. Hoewel de werkdag pas net gestart is zijn er altijd al klanten die iets willen weten, of terugkomen op een eerder gesprek. E-mails van klanten die een offerte willen ontvangen zet je door naar onze inside sales afdeling. Je weet dat je straks op bezoek moet bij een klant, dus je zorgt dat alles gedurende de dag blijft doordraaien. Als je al je e-mails hebt weggewerkt, bereid je je daarna voor op het gesprek met je klant. Je controleert in het systeem of er offertes open staan, je denkt na over de onderwerpen die je minimaal wilt bespreken en welke vragen je de klant gaat stellen. Je gaat met een doel naar de klant en je wil niet weg bij de klant voordat je dat doel bereikt hebt. Een uitdaging die je graag aangaat!

Aangekomen bij de klant weet je een leuk gesprek op te bouwen en jouw verhaal op de juiste manier over te brengen. Je stelt de juiste vragen, denkt mee en adviseert de klant over zijn vraagstukken. Samen met de klant bepaal je vervolgstappen en je initieert activiteiten om de klant verder te ondersteunen. Je doel om er een vervolgafspraak uit te slepen is gelukt: je hebt gelijk met de klant een nieuwe datum ingepland. Een mooi succes voor jou én een goed geholpen klant!

Op de weg terug word je gebeld door een andere klant. Hun nieuwe stadhuis wordt bijna opgeleverd en dient van een draadloos netwerk te worden voorzien. De klant vraagt wat jij hierin kan betekenen. Je stelt voor om een collega (consultant) te betrekken die hierin is gespecialiseerd. Je belt gelijk naar enkele consultants om te kijken wie er tijd heeft. Je koppelt de consultant aan je klant en gezamenlijk werken jullie een plan uit. De klant is verrast hoe snel je alles hebt geregeld. Je kijkt trots terug op hoe je het aangepakt hebt en ziet het als een uitdaging om nu de opdracht binnen te gaan halen. Een mooie doelstelling voor de komende tijd!

JobRequirements: We zijn op zoek naar een Junior Accountmanager. Je hebt een commerciële mindset en je neemt graag het initiatief om elke dag lokale overheidsklanten te bezoeken en daar omzet uit te genereren. Je krijgt alle ruimte om gedurende het gehele sales traject je commerciële talenten verder te ontwikkelen. Voor klanten waar je een relatie mee opbouwt ben je het commercieel aanspreekpunt en ga je intern aan de slag om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit betekent dat je de spin in het web bent en de schakel tussen de klant en onze interne organisatie. Verder zoeken wij het volgende in jou: 
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je weet van jezelf dat je feeling hebt met sales, of je hebt reeds een paar jaar in een dergelijke rol gewerkt;
  • Je hebt affiniteit met ICT of de ambitie om je daar sterk in te willen verdiepen en ontwikkelen;
  • Je bent kritisch, secuur en je hebt oog voor detail;
  • Je bent proactief en initieert zelf initiatieven;
  • Je bent communicatief en analytisch sterk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

ContactInfo:Ben jij de Junior Accountmanager die wij zoeken? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marvin Kerdel, marvin.kerdel@axians.com of 06-29578842.
Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Sales, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite