Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Consultancy 18521 Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Senior Consultant Procesoptimalisatie

25/03/2022

CompanyInformation :Bij ons kun je elkaar aanspreken, verwachten we dat je pro-actief meedenkt over de dag van morgen (én overmorgen!) en juichen we jouw kritische blik toe.
Binnen VINCI Energies Nederland zijn wij de onafhankelijk Management & Consultancy specialist met focus op data gedreven procesoptimalisatie, keten- & logistieke procesoptimalisatie en digitale transformatie. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement, implementatiemanagement, testmanagement en ad interim management.
Onze relaties bevinden zich in de zorg, mobiliteit en industrie. Centraal staat altijd de vraag: Hoe kan het proces voor de patiënt, passagier of het eindproduct zo optimaal mogelijk worden ingericht? We gaan daarbij altijd uit van de balans tussen organisatie, proces en techniek (ICT). Wij leveren daarin geen lastige adviesrapporten, maar gaan pragmatisch te werk, samen met de relatie en haar organisatie.
Onze relaties bevinden zich door heel Nederland, ons vernieuwde kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
FunctionDescription:Je bent werkzaam op één groot project of meerdere kleinere projecten. De opdrachten kunnen variëren van het uitvoeren van een probleemanalyse tot het implementeren van een nieuw IT systeem. Ook kun je worden gevraagd een nieuw softwarepakket te selecteren en te implementeren of een afdeling tijdelijk te leiden. Onze relaties bevinden zich vaak in een complex speelveld met meerdere stakeholders en uiteenlopende belangen. Dit is voor jou bekend terrein en je weet je hier gemakkelijk tussen te manoeuvreren en hierop te sturen. Ben je benieuwd naar wat voor projecten wij al hebben uitgevoerd? Lees dan de referenties op www.bostec.nl.
Verder ken je de markt(ontwikkelingen) en heb je een warm netwerk waar je opdrachten uit weet te genereren. Tenslotte help je je collega’s bij opdrachten verder in hun ontwikkeling en draag je bij aan de interne propositieontwikkeling.
JobRequirements:Jij bent een nieuwsgierige, kritische collega die mogelijkheden ziet waar anderen afhaken. Jij kijkt hoe het wél kan. Je gaat op in de organisatie van de relatie en wil situaties echt doorgronden. Je schept duidelijkheid in complexe situaties en blijft daarbij zelf rustig. Je krijgt energie van het analyseren en optimaliseren van processen en het leiden van projecten op het snijvlak van organisatie, processen en ICT en deze successen samen met een team te behalen en te vieren. Jij hebt een brede interesse in zorg, industrie en mobiliteit. Tenslotte ben je altijd gewoon jezelf, oprecht, met empathie voor de ander en de situatie.

Naast je werk bij de relatie ben je ook betrokken bij hoe Bostec als organisatie verder groeit en zich ontwikkelt. Je draagt bij aan de commerciële kansen zowel voor Bostec bij bestaande relaties en prospects. Je hebt:
  • Een academisch werk- en denkniveau
  • Ervaring in de ICT
  • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in de zorg, industrie of mobiliteit

ContactInfo:Dan komen we graag in contact met jou! Heb je vragen? Stel deze gerust aan Ingrid Koolen (06-22623577 of ingrid.koolen@axians.com). Wil je direct solliciteren? Laat dan je motivatie én CV achter via de sollicitatie-button.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Consultancy, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite