Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT / SYSTEMES D'INFORMATION 22641 Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Solution Architect Security

09/12/2022

FunctionDescription:
Als Solution Architect ben jij degene die de vraag van onze klant goed begrijpt, hiervoor concepten uitwerkt en de technische invulling verzorgt van de offertes voor (potentiële) opdrachtgevers. Je hebt daarbij een specifieke focus op de kwaliteit en de uniformiteit van de offertes. Belangrijk is het vermogen om bij opdrachtgevers goed de eisen en wensen te kunnen inventariseren en dit terug te laten komen in logische en kwalitatief hoogwaardige adviezen. Je verleent conceptuele en technische ondersteuning en geeft advies over de aangeboden diensten aan opdrachtgevers en binnen de organisatie. Je maakt bij het uitwerken van offertes en andere aanvragen, keuzes ten aanzien van het ontwerp en stelt een calculatie op. Daarnaast maak je desgevraagd een business case. Je voert de technische regie functie met betrekking tot de offertes en zorgt voor afstemming zowel binnen- als buiten de organisatie. Je onderhoudt je kennis door intern te sparren en extern trainingen en seminars te volgen. Je hebt de ambitie om het beste te zijn in je werkveld. Kortom je weet klantbehoeftes door te vertalen naar oplossingen en ‘een brug te slaan’ tussen de processen van de klant en technische oplossingen.

JobRequirements:
We zoeken een gedreven collega, die beschikt over doorzettingsvermogen en goed in een team kan werken. Je hebt ervaring met het uitwerken van concepten en technische oplossingen op het gebied van cyber security. Je hebt een track-record in next-gen firewalling, e-mail security, end-point oplossingen, NOC/SOC dienverlening, databeveiliging en cloud security. Je hebt bij voorkeur ervaring met oplossingen van Fortinet en Checkpoint.

Je herkent jezelf in het onderstaande profiel:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in networking en/of cyber security, waarvan 2 jaar in de rol van architect;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over een technische certificering op niveau NSE 7 en/of CCDP;
  • Je bent bekend met cyber security frameworks (bijvoorbeeld CISv7/NIST) en weet deze te interpreteren en toe te passen;
  • Je neemt verantwoordelijkheid, stelt doelen, maakt afspraken en komt afspraken na;  
  • Je werkt graag samen, bouwt aan lange termijn relaties vanuit vertrouwen en transparantie.

ContactInfo:
We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je contact opnemen met Recruitment, Jeff Koekebacker, je kunt hem bereiken op 06-51102156 of via jeff.koekebacker@axians.com.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • IT / SYSTEMES D'INFORMATION, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite