Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Young Professionals 18286 Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Young Professional Sales / Client Manager

15/03/2022

CompanyInformation : Je doorloopt een intensief programma van 2 jaar waarin Axians je verder helpt in jouw ontwikkeling. Je valt met je neus in de boter en mag direct aan de slag voor klanten, waarbij je intensief wordt begeleid door zowel managers, collega’s als externe trainers/coaches.

Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral ook plezier! Samen met andere trainees in het Young Professional Programma ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt vakinhoudelijke trainingen, behaalt certificaten en je leert de echte wereld van ICT kennen. Je wordt klaargestoomd tot een toekomstbestendige professional. Je leert jezelf goed kennen en je talenten optimaal in te zetten om de meeste impact te maken.
FunctionDescription: Als Young Professional Sales kun je instromen als Client Manager of Inside Sales.

Als Client Manager weet jij met je frisse ideeën en commerciële talent te ondersteunen in de sales activiteiten, je weet nieuwe klanten aan je te binden en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Je neemt de klanten mee in onze ICT Infrastructuur oplossingen. Je leert de behoeftes van de klant kennen en weet daarop in te spelen. Communiceren en overtuigen zit al in je en wij helpen je om hier nog beter in te worden.

Bij Inside Sales ben je samen met het salesteam verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de breedste zin van het woord. Jij bent het eerste aanspreekpunt en onderhoudt dagelijks contact met onze (potentiële) klanten. Je verzorgt zowel de commerciële als de administratieve werkzaamheden en vindt het geen probleem om klanten telefonisch te benaderen en ze enthousiast te maken over onze oplossingen. Een goede en duurzame relatie met de klant is hier erg belangrijk.
JobRequirements: Je bent leergierig, daadkrachtig, ondernemend en je wilt graag samenwerken in een team. Je bent een gedreven persoonlijkheid en weet van doorzetten, ook als het even tegenzit. Je bent junior / starter op de arbeidsmarkt of hebt tot 2 jaar werkervaring.

Verder vragen wij:
  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding, affiniteit met ICT;
  • Je bent een zelfstarter en neemt initiatief;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
  • Je stelt klanttevredenheid centraal, zonder daarbij het organisatiebelang uit het oog te verliezen;
  • Je bent communicatief sterk; je weet klantverwachtingen te managen maar ook op de juiste manier te communiceren met je collega’s;
  • Je bent stressbestendig en werkt vanuit een probleemoplossende houding;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (B);
  • Je bent fulltime beschikbaar.

ContactInfo: We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature dan kun je onze Recruiter, Mariska Broeren, bereiken op 06-46280465 of via mariska.broeren@axians.com
Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Interested In

  • Young Professionals, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite