Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Sales 21781 Delft, Hollande-Méridionale Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Client Manager

28/10/2022

CompanyInformation : Wij zijn Axians! Wij leveren ‘The best of ICT with a human touch’. Het zijn de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.
We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Wil je graag werken in een hecht en informeel team? In een bedrijf met een rijke historie, dat innovatie en betrokkenheid combineert met diepgaande kennis van missie-kritische (telecom) netwerken, én tegelijkertijd onderdeel is van een wereldwijde sterke speler in digitale transformatie?
Houd je ervan jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen en wil jij je inzetten om onze klanten het beste van onszelf te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Je gaat aan de slag bij de Telecom Business Unit Operators. Wij hebben een organisatie structuur bestaande uit kleinschalige business units, die dicht bij de klant staan en waar de medewerkers het verschil maken. De business unit bestaat daarom uit ca 70 collega’s, zodat je elkaar kent en weet te vinden. Zowel binnen de business unit als in het netwerk van business units binnen Axians en Vinci Energies Nederland. Hierdoor zijn we in staat om in samenwerking met andere business units grootschalige en complexe dienstverlening aan klanten te leveren.

Van installatie tot onderhoud en beheer. Wij zijn de partner voor de installatie, de inrichting, het onderhoud en het beheer van het mobiele en vaste netwerk. Onze Service Desk is 24×7 bereikbaar. Met een team van gespecialiseerde netwerkengineers lossen we storingen binnen twee uur op. Vanuit ons Remote Service Center bewaken we de netwerken en/of datacenters proactief. Daarnaast leveren we aanvullende diensten zoals Spare parts management, groenonderhoud en ongediertebestrijding op locaties. Kortom: we doen er alles voor om te zorgen dat locaties schoon en veilig zijn en dat engineers meteen aan de slag kunnen zodra ze arriveren.
FunctionDescription: Je onderhoudt het bestaande relatienetwerk bij ‘onze’ Operators en volgt actief de ontwikkelingen bij de klant en partners van Axians. Jij bent de trusted partner voor onze klanten en bent in staat om vanuit goed relatiebeheer daar jouw netwerk te vergroten en nieuwe leads te creëren. Daarnaast ben je in staat om ons relatienetwerk uit te breiden. 
Je voert intern de regie in het commerciële proces en schakelt met verschillende collega’s. Enerzijds om de beste technische en commerciële oplossing aan te bieden, anderzijds om de klantrelatie te verdiepen. Daarin ben je in staat om collega’s mee te nemen in het klantproces en de te nemen (verbeter) stappen in het interne proces. 
Je gaat (totaal)oplossingen van het producten- en dienstenportfolio van onze Business Unit aanbieden in het klantsegment Telecom Operators. Daar waar nodig zoek je de samenwerking met andere Business Units binnen ons netwerk. Je stelt jaarlijks een account plan op voor de bewerking van jouw klantsegment, als input voor de Business Unit Manager en voor de strategie van de Business Unit. Je ontwikkelt leads bij bestaande klanten en benadert actief potentieel nieuwe klanten. Je bent een echte Business Partner en begeleidt klanten bij hun digitale transformatie waarin onze Telecom oplossingen onmisbaar zijn.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?
Relatiebeheer en sales is uiteraard een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Jij gaat allereerst aan de slag met het opbouwen en verder uitbouwen van jouw relatie en netwerk bij onze klanten, zijnde Telecom Operators. Vanuit die relatie en jouw eigenaarschap kom je in de positie om te adviseren over onze producten en diensten en ben je in staat om deze te verkopen.
Het is dus belangrijk om goede relaties te hebben met deze partners binnen de hele organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor de oplossingen die wij aandragen bij (potentiële) klanten. Om tot een goed plan en kwalitatief hoogwaardige offerte te komen werk je samen met collega’s waarbij jij constant de regie in handen hebt. Nadat een opdracht is gegund blijf jij de regisseur van het proces en het gezicht naar de klant. 
In dit proces zorg jij voor een heldere administratie en uitleg om zicht te hebben op de omzet, funnel en project kansen en risico’s. 
Naast het externe proces vragen we van jou denkkracht en initiatieven om het interne proces te optimaliseren. Diverse processen staan nog in de kinderschoenen, dan wel kunnen een professionaliseringsslag gebruiken. Je krijgt hierdoor veel ruimte om mee te denken en jouw zienswijze te implementeren. 
Je ontwikkelt je binnen korte tijd naar de combinatie rol clientmanager/ segmentmanager voor een deel van het klantsegment van de BU Operators. Je scope met betrekking tot de klanten wordt dan groter. Je bekijkt dit vanuit het perspectief van het gehele marktsegment en de financiële en operationele invloed hiervan op de organisatie. Ook de uitvoering van de projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid en je wordt functioneel verantwoordelijk voor een deel van het Operators team. In deze rol ben je onderdeel van het MT binnen de BU. Gezien het inwerktraject naar deze combinatierol waar je vanaf dag 1 mee start, ben je vanaf het eerste moment onderdeel van het MT.
JobRequirements:
  • Je bent een ambitieuze Client Manager met ervaring en een focus op het uitbouwen van strategische relaties en partnerships;
  • Je bent in staat om binnen enkele maanden de combinatie rol clientmanager/ segmentmanager zelfstandig op te pakken;
  • Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen;
  • Je bent een netwerker pur sang;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent ondernemend en krijgt energie van onderhandelingen;
  • Je bent een zelfstarter met doorzettingsvermogen die beschikt over een gedreven, enthousiaste en kritische persoonlijkheid;
  • Je kunt collega’s motiveren en begeleiden in veranderprocessen;
  • Je beschikt over een goed analytisch inzicht en helicopterview op de bedrijfsprocessen.

ContactInfo: Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Iris Diepens HR Business Partner tel: +31 6 53542363 ofiris.diepens@axians.com
Bij indiensttreding dient een VOG te worden overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite