Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 26363 Delft, Zuid-Holland Starter

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Field Service Engineer – Noord Holland

21/06/2023

CompanyInformation : Wij zijn Axians! Wij leveren ‘The best of ICT with a human touch’. Het zijn de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.
We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Wil je graag werken in een hecht en informeel team? In een bedrijf met een rijke historie, dat innovatie en betrokkenheid combineert met diepgaande kennis van missie-kritische (telecom) netwerken, én tegelijkertijd onderdeel is van een wereldwijde sterke speler in digitale transformatie?
Wil jij leren hoe jij zelf onze klanten kunt voorzien van onze oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Voor versterking van het Axians Telecom Operators team zijn wij op zoek naar een:  

(Junior) Field Service Engineer

Wat ga je doen?

Als (Junior) Field Service Engineer ga je aan de slag bij de Telecom Business Unit Operators. Wij hebben een organisatiestructuur bestaande uit kleinschalige business units, die dicht bij de klant staan en waar de medewerkers het verschil maken. De business unit bestaat daarom uit ca 70 collega’s, zodat je elkaar kent en weet te vinden. Zowel binnen de business unit als in het netwerk van business units binnen Axians en Vinci Energies Nederland. Hierdoor zijn we in staat om in samenwerking met andere business units grootschalige en complexe dienstverlening aan klanten te leveren.FunctionDescription: Stel je eens voor: een wereld vol mogelijkheden, waar elke dag een nieuw avontuur wacht. Waar je een sleutelrol speelt in de snelle evolutie van communicatietechnologieën en waar je de kans krijgt om samen te werken met en te leren van de meest ervaren professionals in het vakgebied. Dit is wat je te wachten staat als je als Junior Field Service Engineer Telecom aan de slag gaat!

Onze missie is cruciaal en jij zult deel uitmaken van een team dat ernaar streeft om de wereld te verbinden. Als (Junior) Engineer in de wereld van missie kritische communicatie zul je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en vervangen van netwerken die de ruggengraat vormen van essentiële communicatiediensten. Denk aan 3G en 4G, en ja, zelfs het veelbelovende 5G! Jouw bijdrage zal een directe impact hebben op het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.

Deze functie biedt je een unieke kans om te leren van de besten in het vak. Samen met een Senior Engineer ga je naar verschillende locaties en projecten. Je zult zien hoe complexe technische problemen worden aangepakt en opgelost, en stap voor stap word je vertrouwd gemaakt met ons werkveld. Het is een reis van persoonlijke en professionele groei, waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkt aan uitdagende vraagstukken.

Het buitenwerk is een avontuur op zich. Je zult op pad gaan naar diverse klanten en locaties, van bruisende steden tot afgelegen gebieden. Met je technische vaardigheden en vastberadenheid zul je elk obstakel overwinnen om ervoor te zorgen dat de communicatiekanalen altijd betrouwbaar zijn. Het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je een netwerk in perfecte staat achterlaat, is ongeëvenaard. Je zult niet alleen technisch uitgedaagd worden, maar ook je probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. Het is jouw missie om installaties te voltooien, apparatuur en software te vervangen en de onderhoudsstatus van een netwerk te beoordelen. Maar ook preventief onderhoud aan hardware plegen, waardoor je een cruciale rol speelt in het voorkomen van toekomstige problemen.

JobRequirements:Jij komt in aanmerking voor deze functie als …
  • Geïnteresseerd in elektrotechniek;
  • je de Nederlandse  en Engels taal in woord en geschrift beheerst;
  • je aandacht voor details hebt én klantgericht werkt.

ContactInfo:Wat als ik deze functie graag wil?
Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rob Zaat  (HR Projectmedewerker) via +31 (0)6 – 22 23 46 20 ofrob.zaat@koningenhartman.com
Bij indiensttreding dient een VOG te worden overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.