Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

INGENIERIE / ETUDES / METHODES 26741 Delft, Zuid-Holland Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Field Service Engineer

25/07/2023

CompanyInformation : Wij zijn Axians! Wij leveren ‘The best of ICT with a human touch’. Het zijn de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken. Onze organisatiestructuur bestaat uit kleinschalige business units, waarbinnen jij als Field Service Engineer een cruciale rol speelt. Je werkt nauw samen in dedicated teams en bent het verlengstuk, de ogen en oren van Business Unit Telecom Operators
Bij ons draait alles om het leveren van uitstekende service aan onze klanten. Onze 24x7 Service Desk staat altijd paraat om storingen snel op te lossen, terwijl ons team van gespecialiseerde netwerkengineers binnen de afgesproken tijd ter plaatse is. Ons Remote Service Center monitort de netwerken proactief, zodat eventuele problemen tijdig worden gedetecteerd en verholpen. Daarnaast bieden we aanvullende diensten, zoals Spare Parts Management en niet-telecom gerelateerde activiteiten op locaties. Alles om ervoor te zorgen dat onze klanten zich kunnen richten op hun core business, terwijl wij zorgen voor een optimale werkomgeving.
 Ben jij de Field Service Engineer Telecom die wij zoeken? Wil je een cruciale rol spelen in de wereld van missie kritische communicatie en deel uitmaken van ons enthousiaste team?
Voor versterking van het Axians Telecom Operators team zijn wij op zoek naar een:  

Field Service Engineer Telecom

Als onderdeel van ons team van experts ben jij verantwoordelijk voor het professioneel installeren en onderhouden van het mobiele en vaste netwerk. Op de grond, maar ook op grote hoogtes! Samen met jouw collega's maak je het verschil en zorg je ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op een probleemloze en snelle connectiviteit.
We willen investeren  in jouw groei en ontwikkeling. We bieden uitstekende mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien binnen ons bedrijf. 


FunctionDescription: Als Field Service Engineer zul je veelvuldig op pad zijn en rechtstreeks werkzaam zijn bij onze klanten. Je krijgt de kans om naar diverse locaties te reizen en samen te werken met een dynamisch team van professionals. Jouw takenpakket omvat onder andere:
 • Uitvoeren van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden aan 3G, 4G en toekomstige 5G netwerken en verantwoordelijk voor het vervangen van apparatuur en software indien nodig.
 • Oplossen van complexe technische problemen.
 • Installaties en upgrades uitvoeren.
 • Zelfstandig en in teamverband oplossen van complexe technische problemen.
 • Beoordelen van de onderhoudsstatus.
 • Preventief onderhoud aan hardware: Naast regulier onderhoud ben je ook betrokken bij het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden aan hardware, zodat storingen en uitval zoveel mogelijk worden voorkomen.
 • Continu bijleren en werken in teamverband: Bij ons staat groei en ontwikkeling centraal. Je werkt niet alleen zelfstandig, maar ook nauw samen met ons hechte team van professionals. Samen leren we van elkaar en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

JobRequirements: Jouw avontuur begint hier, want jij komt in aanmerking voor als Field Service Engineer! Ben jij klaar om je passie voor elektrotechniek te combineren met afwisselende werkzaamheden? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Ben jij:
 • Geïnteresseerd in elektrotechniek.
 • Gedreven en ervaren: Je hebt aantoonbare ervaring in de telecomindustrie, bij voorkeur met 3G/4G netwerken. 
 • Probleemoplosser pur sang: Geen uitdaging is te groot voor jou. Je hebt uitstekende probleemoplossende vaardigheden en weet altijd de beste oplossing te vinden, zelfs in de meest veeleisende situaties.
 • Flexibel en reislustig: Als Field Service Engineer ben je bereid om naar verschillende locaties te reizen. Je geniet van de afwisseling en het werken in verschillende omgevingen.
 • Teamspeler en zelfstandig: Je gedijt zowel in een teamomgeving als wanneer je zelfstandig werkt. Je weet hoe je effectief kunt samenwerken en bent ook in staat om zelfstandig projecten aan te pakken.
 • Communicatief vaardig: Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels, kun je duidelijk en professioneel communiceren met onze klanten en collega's.
 • Klantgericht en heb jij een oog voor detail: Jij begrijpt dat de kleine dingen het verschil maken en je hebt oog voor elk detail. Jouw klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met jouw werk.

Word onderdeel van ons team van enthousiaste professionals en til jouw carrière in de telecomindustrie naar nieuwe hoogtes. Als Field Service Engineer krijg je de kans om jouw talenten te benutten, technische uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan de wereld van missie kritische communicatie.


ContactInfo: Klaar om jouw passie voor technologie te benutten en een belangrijke rol te spelen in de wereld van missie kritische communicatie? Sluit je aan bij ons enthousiaste team en ontdek hoe jij als Field Service Engineer het verschil kunt maken voor onze klanten.

Stap in de wereld van uitdagende projecten, technische innovatie en grenzeloze mogelijkheden. Solliciteer nu en laat jouw carrière in de telecomindustrie tot grote hoogtes stijgen!

Neem contact op met Rob Zaat (HR Projectmedewerker) via +31 (0)6 – 22 23 46 20 ofrob.zaat@koningenhartman.com

Bij indiensttreding dient een VOG te worden overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.