Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Backoffice & Administratie 22362 Delft, Hollande-Méridionale Starter

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Project Assistant

25/11/2022

CompanyInformation : Jij gaat samen met ca 55 collega’s aan de slag bij de Business Unit Telecom Enterprise. Onze organisatiestructuur bestaat uit kleinschalige business units zodat je elkaar kent en weet te vinden. Hierdoor zijn we in staat om in samenwerking met andere business units grootschalige en complexe dienstverlening aan klanten te leveren.

Binnen Telecom Enterprise focussen we ons op 3 markten: Bank & Insurance, Industry en Transportation & Logistics. De oplossingen voor onze klanten bevinden zich op het gebied van Private Mobile Networking, Private Mobile Radio, Unified Communication en Voice Recording. Cruciaal voor de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten is de werking van deze systemen.

FunctionDescription: Ons team kan niet zonder een rechterhand op het gebied van projectadministratie. Daar hebben ze jou voor, jij zorgt ervoor dat de administratieve zaken rondom de projecten in goede banen worden geleid. Dankzij jouw zelfstandigheid en organisatorisch vermogen ondersteun je de collega’s en neem je veel werk uit handen. Zo punctueel als je bent, schakel je zowel intern als met de klanten om ervoor te zorgen dat alles is geregeld.

En wat ga je precies doen? Je maakt offertes, projecten, en facturen aan, je verzorgt de klant- en projectadministratie en bent een belangrijke spil in het offerte- & opdrachtenproces. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor klanten bij administratieve vragen en belt klanten na voor kleinere offertes.  Maandelijks verzorg je de voorbereiding van de forecast. Dat houdt in dat je de financiële gegevens in het systeem verwerkt, zodat het zichtbaar wordt hoe de projecten er voor staan. Hoe belangrijk is dat!

Naast je primaire taken in het segment, ondersteun je ook bij officemanagement taken voor de business unit. Denk aan het regelen van attenties bij jubilea, ziekte en het mede organiseren van bijeenkomsten van de BU.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Binnen de business unit werk je samen met een multidisciplinair team en zijn er binnen Axians Telecom meerdere collega’s als vraagbaak.
Samen streven we naar optimale klanttevredenheid en samen houden we de organisatie in beweging! Kortom, een veelzijdige, afwisselende rol met veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid.

JobRequirements: We zijn op zoek naar 2 parttime collega's of 1 fulltime collega. We zoeken iemand die een aanpakkers mentaliteit heeft, snel kan schakelen, goed communiceert en het overzicht ten alle tijden bewaart. Je bent handig met Microsoft Office (Word en Excel) en hebt bij voorkeur ervaring met ServiceNow (niet vereist).
Minimum vereisten:
  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
  • Enige werkervaring in een administratieve, servicegerichte baan
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

pré: Je kunt Engels spreken en schrijven i.v.m. schakelen met internationale klanten.


ContactInfo:

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren.
Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Munniksma, HR Business Partner tel: +31 (0)6 – 46278825 ofwendy.munniksma@axians.com

Bij indiensttreding dient een VOG te worden overlegd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Interested In

  • Backoffice & Administratie, Delft, Hollande-Méridionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite