Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 20701 Doetinchem, Gueldre MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Monteur Gebouwgebonden Installaties

26/08/2022
Als zelfstandig elektromonteur bij onze business unit Building Technologies in Doetinchem werk je aan afwisselende projecten. Zo werk je het ene moment aan een brandmeldinstallatie van een aardappelverwerker of aan de installatie van zonnepanelen voor een zuivelfabriek en het andere moment aan een domotica-oplossing in een zorginstelling. Het contact met de klanten gaat je prima af, je luistert en geeft de klant advies. Binnen onze business unit werken we met korte lijnen, waardoor je prettig snel kan schakelen.
Daarnaast vinden wij jouw ontwikkeling heel belangrijk. Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën waar te maken en jezelf te ontwikkelen. Wil je hierover eerst even van gedachten wisselen voordat je op ‘Solliciteer Direct’ klikt, neem dan contact op met Pascal Arts.
 • Je hebt in ieder geval een opleiding BBL-niveau 3 in de elektrotechniek
 • In het bezit van een VCA-diploma of bereidt om deze te halen, en kennis van de NEN 3140
 • Al weer wat jaartjes werkzaam als monteur

Spanning, stroom en weerstand :)
Als elektrotechnicus ken je de wet van ohm U= I x R, oftewel spanning is stroom x weerstand. Zonder spanning is er geen stroom en zonder stroom geen spanning. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ... weerstand is er altijd. Wij vergelijken dat met de uitdaging die je bij ons vindt. Want onze opdrachtgevers vragen om kennis in een uitdagende omgeving.

Wat wij bieden zijn afwisselende projecten met een gezonde dosis spanning en stroom, oftewel een overzichtelijke workflow. De obstakels (weerstand) die je tegenkomt weet jij samen met je collega’s constructief aan te pakken om uiteindelijk tot een kwalitatief goed resultaat te komen.

 • Werken binnen een enthousiast en ondernemend team en in een grote internationale organisatie die toch lokaal aanvoelt
 • Flexibele werktijden, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO Metaal en Techniek
 • Opleidingstraject aangepast op jouw wensen en ambities
 • Bedrijfsauto voor projectmatig gebruik, een laptop en telefoon
 • Goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling, een winstuitkering en de mogelijkheid tot deelname in ons bedrijfsaandelenplan
 • Een actieve personeelsvereniging met hele gezellige uitjes
 • Flinke korting op je sportabonnement
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Entité

Onze business unit Building Technologies in Doetinchem draagt zorg voor de engineering en implementatie van alle denkbare elektrotechnische-, communicatie-, beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering. Toekomstige trends, ontwikkelingen en daarbij behorende behoeften en wensen van de gebruiker of eigenaar staan centraal.

Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we integrale maatwerkoplossingen aan voor gebouwgebonden installaties in de marktsegmenten industrie en utiliteit.
Het wereldwijde Actemium netwerk, onderdeel van VINCI Energies, is actief in 40 landen, telt 380 business units, met ruim 21.000 experts. In Nederland bewegen 1.000 ondernemende professionals vanuit 22 business units de industrie.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite