Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 21661 Doetinchem, Gueldre MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Monteur Industriële Automatisering

24/10/2022
Werken aan machines en installaties is werken aan het hart van ieder bedrijf. Zonder goed werkende installaties en machines is er namelijk geen operatie. Onze klanten uit de food, feed en solidssector staan iedere dag voor uitdagende vraagstukken waarbij jij en je collega het verschil kunnen maken. Dankzij jij en jouw collega’s kunnen onze klanten rekenen op betrouwbare en goed werkende installaties én leer jij de kneepjes van het vak van je ervaren collega’s.

Jij wordt de ervaringsdeskundige op het gebied van industriële installaties. Als monteur industriële automatisering kom je op verschillende locaties in aanraking met verschillende elektrotechnische en licht mechanische werkzaamheden bij uitdagende projecten. Kortom; werk aan allerlei kleine en grote industriële projecten, ontwikkel jezelf en ga doen waar je goed in bent.  

Een monteur bij Actemium Doetinchem houdt zich onder andere bezig met:
 • Maken van complete besturingstechnische installaties van proceslijnen, van aanleg RVS kabelwegen tot IO testen met onze software engineer
 • Verrichten van installatiewerk in bijvoorbeeld hygiënische en/of ATEX-zones
 • Toepassen van hygiëneregels op installaties
 • Evt. begeleiden van leerling monteurs en/of stagiaires 
 • Geïnteresseerd in nieuwe technieken
 • Elektrotechnische opleiding Niveau 3 of 4
 • In bezit van een autorijbewijs
 • Een leuke gezellige groep (leidinggevend)monteurs
 • Een bedrijfsauto voor projectmatig gebruik, een laptop en telefoon
 • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden met collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO Metaal en Techniek en een bedrijfsaandelenplan
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in het vakgebied en doorgroeimogelijkheden naar een technische/organisatorische functie
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 22 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Onze business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie. We doen dit met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. Hierdoor is deze business unit al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd. Gebruikmakend van het grote Actemium en VINCI Energies netwerk.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite