Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 19741 Doetinchem, Gueldre MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Project Engineer

13/06/2022
Als Project Engineer bij onze business unit Building Technologies gevestigd in Doetinchem neem je deel aan een fijn projectteam waarin je elektrotechnische projecten realiseert voor opdrachtgevers in de industrie en utiliteit. De technische kennis die jij op deze vlakken bezit, maakt jou de specialist op het gebied van elektrotechnische installaties.

Als Project Engineer ben je van aanvraag tot en met oplevering betrokken bij een project, zowel op de eigen vestiging als op locatie bij onze opdrachtgevers. Deze werkzaamheden worden met name in een industriële omgeving uitgevoerd en variëren: voorbeelden hiervan zijn onder andere licht-/krachtinstallaties, communicatie- en beveiligingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties en gebouwautomatisering. 

Elke opdrachtgever heeft een eigen Client Team. Een ieder binnen dit team speelt een even belangrijke rol. Zo’n Client Team bestaat naast de Project Engineer uit een verantwoordelijk Monteur, Project Manager, Client Manager en HSSEQ coördinator. Jouw taak is om de vraag vanuit de opdrachtgever om te zetten in een technische oplossing met de daarbij behorende kostprijsberekening en offerte. Na indiening van de offerte blijf je betrokken bij het technische en commerciële proces om uiteindelijk de opdracht binnen te halen.
Tijdens de engineeringsfase analyseer je de opdracht en overleg je met de Projectmanager de uitgangspunten voor het tekeningenpakket. Samen met je collega’s beoordelen jullie de door derde aangeleverde engineeringspakketten. Creatieve concepten bedenken en toezien op de kwaliteit, veiligheid, planning, inkoop en budget in de uitvoering, houden jou scherp. En door jouw proactieve aanpak zorg je ervoor dat de opdrachtgever dik tevreden is.

Binnen de opdrachten weet je wat er van je verwacht wordt. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van de opdrachten.
 • Opleiding in de elektrotechniek MBO 4 niveau en al weer wat jaartjes werkervaring
 • In bezit van een VCA-diploma of bereid om deze te halen en kennis van NEN-normen NPR, Bouwbesluit, Gebruiksbesluit en Arbowet
 • Kennis van AutoCad, StabiCad en Revit/3D software of bereid om deze trainingen/opleidingen te volgen
 • Een fijne en informele werksfeer
 • Flexibele werktijden, de ruimte voor een goede werk-privé balans en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Een bedrijfsauto voor projectmatig gebruik, een laptop en telefoon
 • Een winstuitkering en de mogelijkheid tot deelname in ons bedrijfsaandelenplan
 • Aanvullende cursussen of opleidingen in het vakgebied
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, conform CAO Metaal en Techniek
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Entité

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt, optimaliseert en onderhoudt industriële processen. Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van productiefaciliteiten. Met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van het proces maken wij het verschil. Dat doen we wereldwijd, maar toch dichtbij de klant in de buurt.

Onze business unit Building Technologies in Doetinchem draagt zorg voor de engineering en implementatie van alle denkbare elektrotechnische-, communicatie-, beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering. Toekomstige trends, ontwikkelingen en daarbij behorende behoeften en wensen van de gebruiker of eigenaar staan centraal.
Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we integrale maatwerkoplossingen aan voor gebouwgebonden installaties in de marktsegmenten industrie en utiliteit.

Het wereldwijde Actemium netwerk, onderdeel van VINCI Energies, is actief in 40 landen, telt 380 business units, met ruim 21.000 experts. In Nederland bewegen 950 ondernemende professionals vanuit 21 business units de industrie.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite