Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Projectmanagement 21221 Doetinchem, Gueldre HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Projectmanager Industriële Automatisering

05/10/2022
Bij de business unit Industriële Automatisering in Doetinchem kom je te werken in een team waar de sfeer ongedwongen, open en eerlijk is. Dit fijne team stuur jij binnen de projecten aan, waarbij je het meest samenwerkt met de Lead Engineer. De doorgroeimogelijkheden en de ontwikkeling van elk teamgenoot help jij te vergroten en te versterken, omdat de investering in de loopbaan van onze collega's zeker niet onbelangrijk is.

Zelfstandig pak je multidisciplinaire, te weten de montage, de hard- en de software, projecten op en stuur jij met jouw kennis en ervaring aan op voortgang, op kwaliteit en op het eindresultaat. Je hebt een goede relatie met de opdrachtgever en het binnenhalen van vervolgopdrachten gaat je goed af. Want wij zijn een echte ‘solutions provider’ omdat we dankzij al onze disciplines een compleet pakket weten aan te bieden. 

Wil je contact met een projectmanager om eerst meer te weten te komen, neem dan via LinkedIn contact op met @Rene Wagenaar. Je kan natuurlijk ook een koffiemoment inplannen. Aan jou de keuze!
 • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek
 • Al aardig wat jaren ervaring als projectleider in een industriële omgeving
 • En jij weet teams te motiveren 
Jahoor, onze Projectmanagers zeggen het allemaal: Je komt te werken bij een internationale organisatie met een ongedwongen, open en eerlijke sfeer en die toch lokaal aanvoelt. 
 • Veel afwisseling in het werk qua omvang en complexiteit
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen onder andere via onze eigen VINCI Academy
 • Goede arbeidsvoorwaarden; zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen
 • Uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. collectieve verzekeringen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling, een winstuitkering en de mogelijkheid tot deelname in ons bedrijfsaandelenplan
 • Leaseauto, laptop en telefoon
 • Bedrijfsfitness plan
 • Toegang tot 100+ online trainingen (GoodHabitz)

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 21.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 21 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Onze business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie. We doen dit met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. Hierdoor is deze business unit al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd. Gebruikmakend van het grote Actemium en VINCI Energies netwerk.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

 • Projectmanagement, Doetinchem, Gueldre, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite