Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 20721 Doetinchem, Gueldre HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Software Engineer PLC/SCADA

30/08/2022
Als software engineer werk je samen met je collega’s bij de business unit Industriële Automatisering gevestigd in Doetinchem aan verschillende uitdagende projecten voor klanten van Actemium. Je bepaalt samen de route. Op basis van jouw kennis ontwerp je, bouw je en implementeer je software en hoe meer jij er eigen mee wordt, denk je mee over vernieuwde oplossingen. Aan de hand van het functioneel ontwerp ontwikkel en configureer je de software. Na het ontwikkelen van de software test je deze eerst en die van je collega’s in een fysieke testopstelling. Vervolgens test je de software bij de klant en stel je het in bedrijf. Elk project is weer anders. Jouw aanspreekpunt is de Lead Software Engineer. Wil jij eerst even informeren naar de functie voordat je kiest voor direct solliciteren? Dan kan dat bij onze Lead Software Engineer Gerard Pot. Of wil jij eerst eens sparren met een starter bij ons? Neem dan contact op met Job Schieven. Hij kan je precies vertellen hoe zijn dag er uit ziet.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
 • Werken met Siemens, jij zegt: ‘Ja graag!’
 • Interesse in de procestechniek
 • Nauwkeurig
Het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van automatiseringsprojecten, daarin gaan wij jou uitdagen!
 • Een enthousiast en ondernemend team
 • Aan de slag met afwisselende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers binnen de industrie
 • Werken in een grote internationale organisatie die toch lokaal aanvoelt
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen mede dankzij een groot team waarin je de gewenste begeleiding krijgt
 • Doorgroeimogelijkheden, wij investeren in jouw loopbaan
 • Hybride werken is mogelijk
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, conform CAO Metaal en Techniek
 • Een marktconform salaris en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling, een winstuitkering en een aandelen spaarprogramma
 • Bedrijfsfitness plan voor je goede voornemens
 • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 21.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 21 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Onze business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie. We doen dit met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. Hierdoor is deze business unit al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd. Gebruikmakend van het grote Actemium en VINCI Energies netwerk.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite