Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT Infra engineering 7108 Doetinchem, Gueldre HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Stage HBO

07/12/2020

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage- of afstudeeropdracht? Dan hebben wij de opdracht voor jou of kunnen we samen met jou een passende opdracht creëren.

Actemium, gevestigd in Doetinchem, biedt alles wat nodig is om praktijkervaring op te doen tijdens een stage-/afstudeerproject. Samen met jou stellen we de einddoelen op en we begeleiden je  om deze doelen te behalen. Binnen Actemium krijg je alle ruimte om jezelf voor te bereiden op een vliegende start in je carrière.

Ieder semester heeft Actemium (meestal HBO-) studenten van de studierichtingen Procestechniek, Werktuigbouw, Electrotechniek en Industriële Automatisering  in huis,  die hun stage- c.q. afstudeertijd bij Actemium doorlopen.

Onze medewerkers  willen graag hun kennis met je delen en doen hun uiterste best om jouw stage/afstuderen te laten slagen.  Goede ondersteuning, sfeer, vrijheid en ruimte om te leren zijn kenmerken die voormalig studenten als prettig hebben ervaren.

  • Je bent bezig met een studie HBO Industriële Automatisering, ICT & Technology, Technische Informatica of Mechatronica
  • Je bent enthousiast en hebt een passie voor techniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent kritisch en communiceert goed op verschillende niveaus binnen de organisatie
  • Je bent sociaal vaardig, zelfstandig en flexibel
  • Een fijne werksfeer en volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling
  • Een afwisselende stageplek binnen een snelgroeiend netwerk aan business units
  • Groeimogelijkheden na jouw stageperiode.

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 21.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 21 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Onze business unit Industriële Automatisering in Doetinchem adviseert, engineert en realiseert besturingssystemen in de productie- en procesindustrie. We doen dit met ca. 100 enthousiaste collega’s, waaronder consultants en hardware, software en MES engineers, paneelbouwers en elektromonteurs. Hierdoor is deze business unit al meer dan 70 jaar een gewaardeerde en betrouwbare partner voor bedrijven binnen de Food, Feed en Solids, nationaal en internationaal. Projecten worden op turnkey basis uitgevoerd. Gebruikmakend van het grote Actemium en VINCI Energies netwerk.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • IT Infra engineering, Doetinchem, Gueldre, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite