Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Marketing & Communicatie 21961 Doetinchem, Gueldre HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Stage Marketing & Communicatie

07/11/2022
Als stagiair Marketing & Communicatie houd je je bezig met de marketing- en arbeidsmarktcommunicatie. Je onderzoekt wat er leeft bij de doelgroepen en gaat daarmee aan de slag. Al je creativiteit kan je in deze stage kwijt en geen dag is hetzelfde. Samen met je collega Saskia ga je aan de slag met de uitvoering van de strategie die we voor het nieuwe jaar hebben bepaald. Wil je meer weten?
  • Student Communicatie en je bent creatief en enthousiast
Je zoekt een stage waar je niet alleen de basis van het communicatievak leert, maar ook werkt aan uitdagende projecten? Dan hebben wij dé stage voor jou!
  • Flexibele werktijden
  • Een fijne werksfeer en volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling
  • Een afwisselende stageplek binnen een snelgroeiend netwerk en business units
  • Stagevergoeding 
  • Toegang tot 100+ online trainingen via GoodHabitz

Entité

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 41 landen met ruim 22.000 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 23 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies.

Actemium in Doetinchem bestaat uit 3 verschillende business units: Industriële Automatisering, Building Technologies en Services, waar we met ca. 140 collega's samenwerken.

  • Onze business unit Industriële Automatisering adviseert, bouwt en optimaliseert de industriële processen van onze klanten voor de marktsegmenten Dairy, Food, Feed en Solids.
  • Onze business unit Building Technologies in Doetinchem draagt zorg voor de engineering en implementatie van alle denkbare elektrotechnische-, communicatie-, beveiligingsinstallaties en gebouwautomatisering voor de marktsegmenten industrie en utiliteit.
  • Services volgt op en heeft als taak het leveren van Software ondersteuning, elektrotechnische ondersteuning, 24/7 ondersteuning, storingsdiensten, NEN 1010 NEN 3140 inspecties en thermografie metingen.

Onze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de levenscyclus van de productiefaciliteiten van onze klanten. Met passie voor techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en kennis van het productieproces maken wij graag het verschil. Dat doen we wereldwijd, maar toch dichtbij in de buurt.

Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Interested In

  • Marketing &amp; Communicatie, Doetinchem, Gueldre, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite