Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

ETUDES DE PRIX / COMMERCIAL 23081 Drachten, Frise HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Business Unit Manager

18/01/2023
Als Business Unit Manager bij Actemium ben je volledig eindverantwoordelijk voor de business unit in Drachten. De business unit voert dagelijks projecten en onderhoud uit bij klanten in de marktsegmenten food, waste en water en is gespecialiseerd in disciplines E/I en industriële automatisering. Binnen onze werkzaamheden streven we naar een hoog klanttevredenheidsniveau. Als Business Unit Manager breng je het business plan tot uitvoering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het strategisch plan en breng je de business unit naar de stip aan de horizon. Dit doe je zeker niet alleen, want je vormt samen met de HR Business Partner het dagelijks managementteam van de business unit.

Je bent eindverantwoordelijk voor het resultaat, sales, duurzame ontwikkeling, klanttevredenheid, capaciteit, de kwaliteit van het werk en van de ontwikkeling van de business unit. Het vaststellen en het uitvoeren van de visie en de strategie van de business unit en de samenwerking met andere business units binnen het Actemium netwerk behoren tot je taken. Je schakelt dagelijks op meerdere niveaus en het toepassen van stijlflexibiliteit is voor jou gesneden koek. De functie wordt gekenmerkt door een hoge mate van ondernemerschap en autonomie.

Hoe je dat doet?
•    Door je medewerkers te coachen, te motiveren en te begeleiden; 
•    Door je relevante managementervaring in een technische projectomgeving in te zetten; 
•    Door klantgericht te zijn, innovatief en continue na te denken over hoe het beter en anders kan;
•    Door benaderbaar en authentiek te zijn;
•    Door je verbindende persoonlijkheid; 
•    Door je netwerk in de industrie te gebruiken weet je op commercieel vlak kansen te ontwikkelingen; 
•    Door gemotiveerd te zijn om met de organisatie mee te groeien;
•    Door samen te werken met onze andere business units in Noord-Oost Nederland. 
Zo kan jouw werkweek eruit zien!

En dit zijn je collega’s
Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:
•    Michiel, je directeur, wiens deur altijd voor je open staat. 
•    Jane, je HR-businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen. 
•    Jochem (Lead Engineer) en Anne (Client Manager), collega’s met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten.Hier kunnen we een hele lange lijst vermelden met allerlei opleidingen, certificeringen, competenties en ervaring. Maar wij zoeken niet het ‘schaap met vijf poten’. We gaan graag met jou in gesprek als jij denkt dat je ons met jouw kennis en ervaring verder kunt helpen. 

Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst een oriënterend gesprek? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!
 We bieden je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:
•    Je mag een leaseauto uitkiezen.
•    Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je neemt bijvoorbeeld deel aan het Management Development programma.
•    Je kunt voordelig aandelen aankopen via een spaarprogramma. 
We hebben nog meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig naar meer? Neem snel contact op!

Entité

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige business units verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één business unit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Jij  werkt voor Actemium Plant Solutions Noordoost B.V. (PSNO). De overkoepelende B.V. van meerdere business units gevestigd op de locaties Drachten, Veendam en Zwolle.

Meer over jouw Business Unit
Jouw standplaats is vestiging Drachten. In jouw rol ben je eindverantwoordelijk voor het resultaat, sales, duurzame ontwikkeling, klanttevredenheid, capaciteit, kwaliteit van het werk en van de medewerkers. In de business unit Drachten heerst een gemoedelijke sfeer waar saamhorigheid en laagdrempeligheid gepaard gaan. In onze laagdrempelige organisatie heb je contact met verschillende collega’s in de organisatie. 

De business unit Drachten valt onder PSNO, een innovatieve club die de gezamenlijke intentie heeft om de business units te laten groeien! We denken dagelijks na over het beheren, verbeteren en automatiseren van industriële engineering- en productieprocessen. Zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisering en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie.
 

Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Interested In

  • ETUDES DE PRIX / COMMERCIAL, Drachten, Frise, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite