Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS 21361 Drachten, Frise HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Projectmanager

12/10/2022
Als Projectmanager Industriële Automatisering bij Actemium pak je een aantal van de (multidisciplinaire) projecten zelfstandig op, daarbij heb je uiteraard de hulp van je projectteam. Onze projecten op het gebied van E/I/A worden dagelijks uitgevoerd bij klanten in de marktsegmenten food, waste en water. Binnen de projecten streven we naar een hoog klanttevredenheidsniveau. Je coördineert de uitvoering en bewaakt de voortgang en kwaliteit. Dit doe je zodanig dat het begrote financiële resultaat wordt gerealiseerd. Specifiek aandachtsgebied hierbij is het opbouwen en behouden van een goede relatie met de opdrachtgever om eventuele vervolgopdrachten te kunnen verwerven. Beschik jij ook over commerciële skills? Dan komen deze dus goed van pas!

Je bent je bewust van de omgeving waarin je je bevindt en weet daarbij zowel de belangen van je projectteam en onze klanten op de juiste manier te managen. De ene dag zit je met de businessunit manager in bespreking en de andere dag sta jij samen met de commissioning engineer en monteurs naast een van de technische installaties van onze klant. Je schakelt dagelijks op meerdere niveaus en het toepassen van stijlflexibiliteit is voor jou gesneden koek aangezien je dit de afgelopen 3 tot 5 jaar in een soortgelijke functie ook gedaan hebt.

Hoe je dat doet?
  • Door te sturen op veiligheid, kwaliteit, kosten en planning;
  • Het afstemmen van de scope van de werkzaamheden in overleg met de opdrachtgever en het projectteam;
  • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, medewerkers en onze andere businessunits in Noord-Oost Nederland;
  • Doorlopend aansturen en coördineren van meerdere (multidisciplinaire) projecten gedurende het hele proces;
  • Deel jij je expertise en kennis in het opstellen en aanbieden van offertes samen met het commerciële team. Onze businessunits bieden het gehele pakket aan diensten aan voor de Plant lifecycle: Advise, Design, Build & Maintain;
  • Het functioneel aansturen van het projectteam, bestaande uit (lead) engineers, werkvoorbereider en uitvoering.
Zo kan jouw werkweek eruit zien!

En dit zijn je collega’s.
Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:
•    Mandy, je manager, wiens deur altijd voor je open staat.
•    Jane, je HR-businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen. 
•    Jochem (Lead Engineer), Bastiaan (Hardware Engineer), collega’s met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten. 
Hier kunnen we een hele lange lijst vermelden met allerlei opleidingen, certificeringen, competenties en ervaring. Maar wij zoeken niet het ‘schaap met vijf poten’. We gaan graag met jou in gesprek als jij denkt dat je ons met jouw kennis en ervaring verder kunt helpen.

Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst een oriënterend gesprek? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!
 We bieden je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:
  • Je bent werkzaam in een omgeving met veel uitdagende projecten.
  • Je kunt voordelig aandelen aankopen via een spaarprogramma.
  • Je mag een leaseauto uitkiezen.
Nieuwsgierig naar meer? Neem snel contact op!
 

Entité

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Jij  werkt voor Actemium Plant Solutions Noordoost B.V. (PSNO). De overkoepelende B.V. van meerdere businessunits gevestigd op de locaties Zwolle, Veendam en Drachten.

Meer over jouw Business Unit
Jouw standplaats is vestiging Drachten. In jouw rol coördineer je de projecten van A tot Z en zet je alles in beweging voor het gewenste resultaat. In de businessunit Drachten heerst een gemoedelijke sfeer waar saamhorigheid en laagdrempeligheid gepaard gaan. In onze laagdrempelige organisatie heb je contact met verschillende collega’s in de organisatie.

De businessunit Drachten valt onder PSNO, een innovatieve club die de gezamenlijke intentie heeft om de businessunits te laten groeien! We denken dagelijks na over het beheren, verbeteren en automatiseren van industriële engineering- en productieprocessen. Zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, Digitalisering en Compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS, Drachten, Frise, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite