Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Consultancy 19781 Eindhoven, Brabant-Septentrional Medior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

BI Consultant

03/10/2022

FunctionDescription:

Als ervaren Consultant houd jij je bezig met de implementatie van uitdagende projecten binnen uitlopende branches. Denk hierbij aan Zorg, Retail, Industrie, Onderwijs en Zakelijke dienstverlening. Afhankelijk van jouw expertise, word je ingezet op projecten bij bestaande en/of nieuwe klanten. We werken op projectbasis (geen detachering) waarbij vervolgens onze Managed Services afdeling de klant in beheer neemt. Jouw expertise kan breed zijn maar ook specialisatie is hierin mogelijk. Front-end datawarehousing (BusinessObjects, Qlik, PowerBI) en back-end datawarehousing (ETL met o.a. TimeXtender, BusinessObjects Data Services) in steeds vaker een Azure omgeving. We blijven innoveren en ons verdiepen in de nieuwste technieken.  Meegaan met de ontwikkelingen in de markt en de vraag vanuit de markt is een absolute must.


Jouw werklocatie is afhankelijk van je agenda én woonplaats. We zitten vanuit deze business unit in Groningen en Eindhoven. We werken hybride; op kantoor, bij de klant of juist lekker vanuit huis. Dit geeft je ruimte en flexibiliteit waar nodig is. Je werkt zelfstandig of juist in teamverband aan een project. Je hebt een groot team met BI professionals die altijd voor je klaar staan. Of het nou gaat om een technisch vraagstuk of juist om even bij te praten met een kop koffie. We organiseren binnendagen, kennissessies en leuke uitjes om in verbinding te zijn en te blijven met elkaar. Dit vinden we belangrijk en ook vanuit collega’s zelf worden leuke uitjes georganiseerd. ICT with a human touch!
Er bestaan ook andere mogelijkheden om naast je Consultancy werkzaamheden op andere vlakken van betekenis te zijn. Denk hierbij aan het geven van trainingen aan klanten en/of nieuwe collega’s, het organiseren van webinars of jouw kennis te delen op events of hogescholen. Klik hier om een blog te lezen van collega Reitse! Hij neemt je mee in zijn loopbaan bij Axians.


JobRequirements:Wij zoeken een ervaren Business Intelligence collega die enthousiast wordt van deze rol en zich hierin helemaal wil vastbijten! Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande;
 • Je bent een startende of ervaren BI Consultant die zelfstandig of in teamverband projecten kan oppakken;
 • Je hebt werkervaring in database management systemen en BI tools;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van:
  • Front-end (BO, QlikView en Qlik Sense)
  • Back-end (TimeXtender, BODS)
  • Azuretechnieken, waaronder Azure Administrator, Synapse, datalake
  • Combinatie van bovenstaande items
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Sluit jouw profiel nog niet helemaal aan op bovenstaande maar ben je wel geïnteresseerd in deze rol? Neem ook dan gerust contact op!

ContactInfo:

Wil jij onderdeel worden van ons team? Laat je motivatie én CV achter via de sollicitatie-button en je hoort van ons.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Roel van Wijk - Teamleider (roel.vanwijk@axians.com) of Dian Mulder - Recruiter/HR (dian.mulder@axians.com)


We vinden onze collega’s graag zelf en werken niet samen met externe partijen.
Fluency in Dutch language is a requirement for this position.


Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

 • Consultancy, Eindhoven, Brabant-Septentrional, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite