Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

IT / SYSTEMES D'INFORMATION 8281 Eindhoven, Brabant-Septentrional Medior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Cloud EHV

28/02/2023

CompanyInformation : Op onze locatie in Eindhoven helpen wij onze klanten met de inzet van Exact (Synergy & Globe) software. Daarvoor hebben wij onze eigen AppCloud oplossing. In deze AppCloud staat het VerSaaSen van de Exact ERP-software centraal. Dit met als doel dat de volledige Exact omgeving bij de klant uit handen wordt genomen. Op deze manier hebben zij er dus geen omkijken meer naar.
FunctionDescription: In deze rol draag jij, samen met jouw collega’s, de verantwoordelijkheid van ons AppCloud platform. Eerst maken wij het technische ontwerp op basis van de ontworpen Exact oplossing voor de klant. Jij adviseert en ondersteunt waar nodig. Dan wordt het AppCloud platform gebouwd, waarna het live wordt gebracht. Hierna is het belangrijk dat het beheer in goede banen wordt geleid. Daarin speel jij een grote rol.

Het monitoren, draaiende en actueel houden van diverse systemen behoort tot jouw functie. Samen met jouw collega’s ben jij betrokken bij de optimalisaties van de diverse systemen. Daarbij ben jij veel in contact met jouw collega’s, de Exact Consultants binnen de Business Unit. Enkel door samen te werken over de wensen van de klant kan het totaalpakket worden vormgegeven. In deze rol ben jij ook betrokken bij het oplossen van tweedelijns incidenten. Deze incidenten worden, vanuit de Support Specialisten, doorgezet en betreffen de complexe zaken. Op dat moment sta jij direct in contact met de klant. Daarbij analyseer jij het probleem en help jij om deze op te lossen op het AppCloud platform waar jij de specialist van bent. Jouw kennis van Exact, aanpalende producten en dit platform maken dat jij echt iets kan betekenen.
JobRequirements: Jouw hart gaat sneller kloppen van ERP-software, bij voorkeur Exact. Daarbij ben jij nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en heb jij een sterk analytisch inzicht. Zo houd jij ervan om dingen te onderzoeken en tot nieuwe inzichten te komen. In deze functie is het belangrijk dat jij zowel kan samenwerken als zelfstandig werken. Daarbij beschik jij over de Nederlandse taal. Het is voor deze rol namelijk noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken.

Ook heb jij:
  • Ervaring in de IT, bij voorkeur met het inrichten en beheren van een ERP Cloud omgeving;
  • Ervaring met diverse IT Infrastructuren en Cloud oplossingen (bijv. Microsoft Azure);
  • Ervaring met het automatiseren via Powershell (is een pré);
  • Kennis van Microsoft Windows Server 2012-2022, SQL Server en RDS en/of Citrix producten.
Het is in deze rol belangrijk dat je ervoor openstaat om ook buiten kantoortijden (stand-by) diensten te draaien. Ook De updates worden grotendeels ingeregeld buiten kantoortijden, zodat de klanten hier geen last aan ondervinden.

ContactInfo:
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Amber van Batenburg (Recruiter, 06 109 72 646 of amber.vanbatenburg@axians.com) of met Peter van Duijnhoven (Manager, 06 511 42 353 of peter.vanduijnhoven@axians.com).

PS1 - Wij werven onze collega’s graag zelf en stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature
PS2 – For this role it is necessary to speak the Dutch language fluency.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • IT / SYSTEMES D'INFORMATION, Eindhoven, Brabant-Septentrional, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite