Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS 13161 Eindhoven, Noord-Brabant Contrat à durée indéterminée HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Projectmanager

14/02/2024
Als Projectmanager pak je een aantal projecten volledig en zelfstandig op. De projecten zijn uiteenlopend van PLC, SCADA tot MES oplossingen. Je wordt betrokken van het offertetraject tot aan de inbedrijfsstelling en evaluatie. Je stuurt het project op voortgang, kwaliteit en het eindresultaat. Uiteraard zorg je ervoor dat we samen met de klant het beoogde doel bereiken, waarbij je de risico’s beperkt en de kansen optimaal benut. Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid om hier invulling aan te geven.

Onmisbaar in deze rol is het opbouwen en behouden van een goede relatie met de klanten. Daarnaast stuur je projectteams van (lead) software/hardware engineers en monteurs aan en ben je betrokken bij de ontwikkeling van deze teams. Jij bent de spil tussen alle betrokken partijen.

Je spart regelmatig met collega’s binnen het team en andere specialisten vanuit het gehele Actemium-netwerk. Leren van en met elkaar staat daarbij centraal.   

Naast je leidende rol in projectteams lever jij belangrijke input voor het verder professionaliseren en uitbreiden van onze Business Unit. Met jouw hoge betrokkenheid lever jij een belangrijke bijdrage aan onze ambitie. Jij bent een positief (zelf) kritische persoonlijkheid en neemt verantwoordelijkheid om jouw doelen te bereiken. Het coördineren van projecten is jou op het lijf geschreven. Je maakt daarbij doordachte keuzes en durft knopen door te hakken. Je loopt op de zaken vooruit en schakelt tijdig met de stakeholders. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden creëer je draagvlak en zet je alle partijen in beweging om samen het gewenste resultaat te behalen. We zoeken een teamspeler die het team weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Tot slot kun je presteren onder druk en je behoudt daarbij de rust en het overzicht, ook bij grote uitdagingen.

Herkenbaar? Je bent welkom in ons team! Voor deze functie zijn er echter ook specifieke aspecten van belang en zien we graag:
 • HBO-opleiding richting Industriële Automatisering, Elektrotechniek of een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding
 • Enkele jaren werkervaring in Projectmanagement
 • Affiniteit met techniek, software en industriële automatisering
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Informele samenwerking met een fijn team van 35 positieve en betrokken collega’s
 • Werken binnen een kleine vestiging in Eindhoven, als onderdeel van een grote netwerkorganisatie
 • De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto (liggend aan de snelweg op bedrijventerrein Ekkersrijt)
 • Projecten voor nationaal en internationaal opererende klanten binnen de Feed, Food en Chemical sector
 • Variatie en ruimte voor initiatief, geen dag is hetzelfde en jij hebt de regie over je werk
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling, ambitie wordt gewaardeerd
 • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. lease-auto, flexibele werktijden, persoonlijke bonus, aandelen spaarprogramma en collectieve verzekeringen
 • Hybride werken; je kunt ervoor kiezen om een aantal dagen per week thuis te werken, maar we zien je zodra dit weer kan ook graag op kantoor.

Entité

Actemium: dé system integrator binnen de Industriële Automatisering. In Nederland bestaan we uit 23 Business Units met ongeveer 1000 collega’s. Één van deze Business Units focust zich op de segmenten feed  en solids. We zijn toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingssystemen en zelfontwikkelde softwareapplicaties, met een bewezen track record in de feed industrie. 
 
Al onze collega’s zijn uniek; bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, skiërs en dierenliefhebbers.. Een ding hebben wij gemeen: we tonen eigenaarschap in ons werk, willen voorop lopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken.
 
Jouw standplaats is de vestiging in Eindhoven. In jouw rol coördineer je de projecten van A tot Z en zet je alles in beweging voor het gewenste resultaat. En dat gebeurt binnen een gemoedelijke sfeer waar bevlogenheid, betrokkenheid en humor met elkaar gepaard gaan.
Zin om aan de slag te gaan? Tot snel!

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.

 • REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS, Eindhoven, Brabant-Septentrional, Pays-BasSupprimer