Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Technisch uitvoerend 20750 Goes, Zélande Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Technisch Specialist Hoogspanning

01/09/2022

CompanyInformation : Met honderden ondernemende technische professionals werken we iedere dag aan de energietransitie. We ontwikkelen oplossingen voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren. Bij ons bepaal je zelf jouw loopbaan. Empower your career, noemen we dat!
FunctionDescription: Als Technisch Specialist is niets is jou onbekend. Je dagen bestaan uit een deel projectmatig en onderhoudsmatig werk. Daardoor ben je breed inzetbaar en ken je de hoogspanningsmarkt door en door. Er komen allerlei werkzaamheden op je pad. Jij tackelt ze allemaal!
Het opbouwen, testen en controleren van installaties die jij samen met je collega’s gebouwd hebben doe je nauwgezet. In deze rol kan je ook een team van secundaire monteurs of technicians aansturen. Maar ook kun je als Specialist Hoogspanning optreden als installatieverantwoordelijke bij klanten, of je wordt ingezet voor verschillende servicewerkzaamheden.  
Wanneer jij of jouw team tegen tekenfouten of onduidelijkheden aanloopt schakel je met de engineeringsafdeling en of klant. De voortgang van het project bespreek je met de klant en/of je projecteider. Ook wanneer jij, of je team, tegen eventuele problemen aanloopt koppel je dit terug aan de klant en/of je projectleider. Zo is iedereen op de hoogte van de voortgang van het project.
Kwaliteitsbewaking is een belangrijk onderdeel van het werk. Daarom vul je test- en inspectierapporten in en controleert of alles volgens de richtlijnen is aangesloten. Als het werk klaar is vindt er een overdracht plaats aan de klant. Tijdens de evaluatie van het project bespreken we wat jou is opgevallen en hoe we het nóg sneller of beter kunnen doen.
JobRequirements:
  • MBO+ / HBO in de richting van elektrotechniek/energietechniek
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring, in een soortgelijke rol of bijvoorbeeld als ervaren monteur
  • Ervaring in de energiebranche, ervaring in hoogspanning/middenspanning is een pré
  • Je bent in het bezit van BEI LS en HS of bereid dit te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal
  • Bereidheid om mee te draaien met onze 24/7 dienstverlening
Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite