Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Servicemanagement & Beheer 17901 Gröningen, Saxe-Anhalt

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Support Coördinator

28-02-2022

FunctionDescription: Jij houdt je dagelijks bezig met de support op onze eigen SaaS oplossingen repleniQ (voorraadbeheer, forecasting en replenishment), Insights (managementinfo en dashboards) en/of QMS (Quality Management). Deze oplossingen worden door ons eigen team gebouwd, bij de klant geïmplementeerd én ondersteund. Vanwege de doorgroei van onze collega Jörgen zoeken we uitbreiding op ons team.

De Retail tak van Axians is volop in beweging. Dit vraagt aanpassingsvermogen van een ieder. Het is jouw missie ons support proces te optimaliseren. Denk hierbij aan de implementatie van nieuwe tools waarin onze support van A tot Z wordt vastgelegd en gemonitord. Ook speel je een rol bij het opstellen van managementinformatie, voor zowel intern gebruik als voor onze klanten. Hierdoor krijgen we inzicht in wat goed gaat én waar we nog kunnen verbeteren. Zo blijft onze dienstverlening de verwachtingen van de klanten overtreffen! Ook is onze ambitie de klanttevredenheid op innovatieve wijze te monitoren. Kijk jij er naar uit hier mee aan de slag te gaan?

En je speelt natuurlijk een belangrijke rol bij het verlenen van support in algehele zin. Je bent een spin in het web, staat in direct contact met de klanten en de andere teamleden. Als communicator doorzie jij het probleem en de urgentie, belegt dit bij de juiste collega en houdt de klant pro-actief op de hoogte.
JobRequirements:
  • Jij bent leergierig, communicatief sterk en je werkt graag samen in een team.
  • Met jouw organisatietalent weet je situaties en processen in goede banen te leiden.
  • Communiceren met verschillende type personen gaat jou goed af, je schakelt eenvoudig van het ene naar het andere gesprek. Je haalt plezier uit doorvragen, samenvatten en de kern boven water krijgen.
  • Je hebt ervaring in een functie waarin klantcontact en coördinatie centraal staan. Je hebt ervaren dat je blij wordt van klantcontact, ook als de klant een keer niet zo blij is.
  • Je hebt een streepje voor wanneer je al kennis hebt van bedrijfsprocessen binnen retail organisaties. Ook functionele kennis van ICT processen, waaronder cloud technologie, databases en software ontwikkeling is een pré. Heb je deze kennis niet maar wel de motivatie en affiniteit om het te leren? Dan helpen wij je graag!
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, met een vooropleiding op MBO of HBO niveau.

ContactInfo:Al zin om te starten? Wij kijken er naar uit je te leren kennen! Laat eenvoudig je gegevens achter via de ‘solliciteer direct’ button en je hoort snel van ons.
Wil je eerst meer informatie? Je kunt contact opnemen met Jörgen Mastenbroek (Consultant – jorgen.mastenbroek@axians.com) of Jeroen Beugels (Teamleider – jeroen.beugels@axians.com). Bellen kan natuurlijk ook, via 088 597 55 00.

Je ontvangt bij voldoende raakvlakken een uitnodiging voor een digitale kennismaking. Zijn we hierna allebei enthousiast? Dan ontmoeten we je graag op ons kantoor in Groningen om elkaar verder te leren kennen. Als we het zeker weten doen we je een aanbod om ons nieuwste teamlid te worden en zeggen we hopelijk gauw: welkom bij Axians! Goed om te weten: kom je bij ons in dienst dan vragen we je een VOG te overleggen.

PS. Wij vinden onze collega’s graag zelf en gaan niet in op aanbod om ons hierbij te helpen.
Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Servicemanagement & Beheer, Gröningen, Saxe-Anhalt, AllemagneRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite