Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Data & Analytics 21041 Laren, Hollande-Septentrionale

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Senior EPM Consultant (Board International)

21/09/2022

CompanyInformation : Organisaties verwachten een Office of Finance die kansen identificeert en strategische keuzes onderbouwt met waardevolle informatie. Die verder snel inspeelt op veranderende wet- en regelgeving en voor stakeholders het verhaal achter de financiële cijfers tot leven laat komen. Een uitdaging die vraagt om grote veranderingen op het gebied van personeel, organisatie, processen én technologie. 

Als Senior EPM Board International Consultant begeleidt en ondersteun je het veranderproces bij onze klanten door ze te helpen om, met behulp van technologie, slimmer te werken. Je adviseert, maakt Proof of Concepts, automatiseert, implementeert, richt visualisaties in, migreert en traint gebruikers bij de klant. Hierbij werk je continue vanuit vier invalshoeken: ‘strategie & informatie’, organisatie & proces’, ‘cultuur & gebruikers’ en ‘tools & architectuur’. Met jouw technische ervaring en inhoudelijke kennis van financiële processen maak jij een groot verschil bij onze klanten. Last but not least: door jouw persoonlijke vaardigheden neem je het team mee op sleeptouw en heb je een belangrijke rol in de doorontwikkeling van de interne organisatie!   

Lees hier meer over onze visie en werkwijze. Ook interessant: in dit artikel vertelt onze klant RTL hoe wij ze, middels een Board implementatie, hebben geholpen met een oplossing om eenvoudiger rapportages en forecasts te maken. 
FunctionDescription: Axians is een internationale netwerkorganisatie bestaande uit gespecialiseerde en zelfsturende IT units.�De Axians locatie in Laren (NH) is gespecialiseerd in Business Analytics. Met zo’n 80 collega’s werken we samen om onze klanten te helpen en adviseren met hun datavraagstukken. Wij werken samen met grote, innovatieve organisaties als Landal, LeasePlan, Transavia, Pathé, RTL Nederland, TenCate Grass en Fource.  

Naast jouw werk als kartrekker krijg je de mogelijkheid om jouw unieke kwaliteiten en interesses in te zetten voor onze interne organisatieontwikkeling. Denk je mee over proposities? Vind je het leuk om een webinar voor potentiële klanten te geven? Of organiseer jij liever een studiegroep of sociale activiteit met collega’s?  

Lees hier meer over Axians Business Analytics in Laren
JobRequirements:
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Finance, Business of IT 
  • Minimaal 5 jaar ervaring met software implementaties, bij voorkeur 2 jaar ervaring met Board International 
  • Kennis van financiële en planningsprocessen zoals een fast close (consolidatie), een budget- of forecastproces, rapportage (winst- en verliesrekening, balans, cash flow) �etc. 
  • Spreekt vloeiend Nederland en bij voorkeur Engels  
  • Vaardig met Excel en bij voorkeur SQL kennis  
  • Communicatief sterk, nieuwsgierig en gericht op samenwerking 

Wij staan open voor kandidaten op medior en senior niveau met relevante ervaring met bovenstaande onderwerpen. 


ContactInfo: Leuk! We leren je graag kennen. Laat jouw gegevens en bericht achter via de ‘solliciteer direct’ button. Of neem contact op met onze recruiter Maxime Wesel via Maxime.Wesel@axians.com of 06-19630634. (WhatsApp is ook een optie!) 

Schroom niet om ook contact op te nemen als je (nog) niet helemaal in het profiel past. Wij worden graag verrast door jouw motivatie en unieke kwaliteiten en kijken samen met jou naar de mogelijkheden! 
Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Data & Analytics, Laren, Hollande-Septentrionale, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite