Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 20327 Veendam, Groningue HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Lead Engineer E&I Plant Design

25/07/2022
Als Lead Engineer E&I ben jij de spreekbuis richting de opdrachtgever. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, of ombouwwerkzaamheden, jij bent het aanspreekpunt voor alle partijen. Daarmee ben je een belangrijke aanvulling in onze organisatie. Door conceptueel en innovatief te denken signaleer je nieuwe kansen voor werk. Naast het aansturen van projectteams voer je berekeningen uit, vergelijk je de uitgevoerde werkzaamheden met de tekeningen en ondersteun je de klant in de eindafname.
 Jij bent besluitvaardig en betrokken bij alle projecten waar de afdeling E&I met elkaar aan werkt. Daarnaast heb je enige kennis van CAD-systemen; bijvoorbeeld Autocad en E-plan. Jij signaleert nieuwe kansen en verschijnt vol energie op diverse afspraken. 

In onze organisatie is iedereen anders en juist dat maakt ons sterker! Maar als je beschikt over deze kernwaarden weet je zeker dat je bij ons past:
  • Empowerment: jouw kracht en jouw expertise is waar wij op bouwen. Daarom krijg je de ruimte je talent te ontwikkelen.
  • Solidariteit: er heerst saamhorigheid en betrokkenheid. Het verder helpen van je collega’s werkt in het belang van de organisatie.
  • Ondernemerschap: je bent in staat om buiten de kaders te denken en medewerkers te motiveren het beste uit hunzelf te halen.
  • Transparantie en vertrouwen: bij ons kun je jezelf zijn. Je krijg veel ruimte voor eigen initiatief. Met de mogelijkheid om hybride te werken kun je werk en privé goed balanceren.
  • Verantwoordelijkheid: jij staat voor je team en houdt altijd een helicopterview over de activiteiten.
Wij bieden jou de rol van Lead Engineer E&I, in een werkomgeving waarbij je de ruimte krijgt jezelf te ontplooien. Samen met je team werk je aan mooie en uitdagende projecten binnen de industrie. Het team, de organisatie en de opdrachtgever kunnen op je bouwen. Jij draagt de verantwoordelijkheid, bent sparringpartner in multidisciplinaire projectteams en stuurt aan waar nodig.

Daarbij bieden we een netwerkorganisatie met betrokken en gedreven technische collega’s. Onze kantoren bevinden zich in Zwolle en Veendam, maar we voeren ons werk ook uit bij klanten op kantoor. 

Uiteraard bieden we als werkgever ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een winstuitkering, vakantiedagen, een goed pensioen en een aandelen-spaarprogramma. Meer weten? Neem contact op met Bert Staal, hij vertelt je er graag meer over.

Entité

Wij zijn een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de Business Unit te laten groeien! Actemium is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van VINCI Energies. Vanuit Nederland zijn we met 22 business units actief om opdrachtgevers in de industrie te helpen hun prestaties te verbeteren. De business unit Plant& Process design, waar jij gaat werken, werkt vanuit Veendam en Zwolle onder aanvoering van Martin van Hal, Business Unit Manager. We denken dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, digitalisatie en compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 50 mensen. Kunnen we er één aan toevoegen? 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite