Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Technisch uitvoerend 20201 Veghel, Brabant-Septentrional MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Monteur Paneelbouw Starter

19/07/2022
Smeltovens voor chocolade, bagagesystemen op vliegvelden of een productielijn in een zuivelfabriek. De schakelkasten die jij bij Actemium in Veghel bouwt, sturen de meest uiteenlopende machines aan in industriële processen. Met jouw werk als monteur paneelbouw zet je dus heel wat in beweging.

Afhankelijk van het team waarin je werkt, maak je series kleine of grote besturingskasten. Of specials: een enkele besturingskast voor een specifieke klant. Als je aan een nieuw project begint, ontvang je van de werkvoorbereider een pakket met tekeningen. Bij de mechanische afdeling en het magazijn verzamel je de behuizingen en de nodige componenten. Vervolgens plaats je de componenten volgens de tekening die vaak door de klant is aangeleverd. En je bedraadt alle onderdelen volgens het schema.

Het komt wel eens voor dat er een fout is gemaakt in een tekening. De voeding is bijvoorbeeld te zwaar voor een relais. Of er is uitgegaan van de verkeerde soort bedrading. Jij signaleert dat en overlegt met de werkvoorbereider over de juiste oplossing. Bij grotere series werk je samen met een collega.

En dit zijn je collega's
Is het niet raar dat je je collega’s vaak pas ontmoet als je al een contract hebt getekend? Dat doen wij graag anders. Daarom stellen we je nu alvast voor aan een paar mensen die je straks zeker gaat tegenkomen:
  • Frank van der Heijden, je managers, wiens deur altijd voor je open staat.
  • Chantal Geurts, je HR-businesspartner die samen met jou het sollicitatieproces doorloopt en je ook daarna helpt om het beste uit je loopbaan bij Actemium te halen.
  • Gertjan van de Braak en Albert Maas, collega's met wie je straks veel samenwerkt in uitdagende projecten.
Wij zoeken geen alleskunner.
Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkst is dat jij enthousiast wordt van bovenstaande informatie. Denk je dat jouw profiel en interesse goed aansluiten bij deze vacature? Dan komen we graag met je in contact. We kunnen de functie aanpassen aan jouw niveau. Zo zijn er uitdagingen voor ervaren professionals, maar ook mogelijkheden voor starters en zij-instromers.
  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in het vakgebied.
  • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische functie of een technische functie met nog meer uitdaging.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, conform de cao Metaal en Techniek.
  • De mogelijkheid om bedrijfsaandelen te verwerven via het CASTOR-spaarprogramma.
  • Toegang tot meer dan honderd online trainingen via GoodHabitz.

 

Entité

Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen

Deze business unit in Veghel is specialist in panelenbouw. Samen met een team van zo’n 60 collega’s werken we voor machinebouwers en industriële automatiseerders.

Er zijn drie teams waarin gemiddeld tien monteurs werken. Per team koppelen drie of vier werkvoorbereiders de projecten aan de monteurs. De echte werkverdeling doen we op de vloer. Een keer per week bespreken we de planning, zodat je weet hoeveel werk eraan komt. En elk kwartaal is er een businessunitoverleg. Daarin word je op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf. Kortom, je werkt samen in een plezierige sfeer met fijne collega’s. En wil je op termijn doorgroeien naar bijvoorbeeld tester of werkvoorbereider? Dan zit je bij Actemium op de goede plek.

Reageer direct
Kies voor ‘direct solliciteren’ als je meteen je cv en motivatie wilt doorgeven. Liever eerst in gesprek over de mogelijkheden voor jou? Kies dan ‘eerst een kopje koffie’. In dat geval bellen we je om een afspraak te plannen. Tot snel!

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Technisch uitvoerend, Veghel, Brabant-Septentrional, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite