Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS 24161 Veghel, Brabant-Septentrional MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Projectleider paneelbouw

31/05/2023
Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor een soepel lopende uitvoering van projecten. Dat betekent dat je de planningen en de leveringsafspraken met de klant maakt, de kosten en kwaliteit van de productie bewaakt en de regie houdt over de bestede uren. Ook verzorg je de financiële forecasting en maak je kostenramingen. Steeds ben je scherp op kansen om de productie nóg slimmer in te richten en de kracht van ons ERP-systeem te benutten. Jouw kennis van en ervaring in projecten voor de hightechindustrie komt daarbij goed van pas. Net als en jouw helicopterview.

Een interessanter moment om als projectleider te starten kun je je bijna niet wensen, toch? Bovendien leggen we bij Actemium de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Met jouw ideeën en oplossingen lever je dus een belangrijke bijdrage aan onze transitie.
 Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

 Waarom je voor Actemium kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneakpeek:
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de optie om met korting dagen bij te kopen.
  • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
  • Mogelijkheden om met korting te sporten.
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied.
  • Doorgroeimogelijkheden naar een organisatorische of technische functie met nog meer uitdaging.

Entité

Bij ons vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • REALISATION / TRAVAUX / CONDUITE DE PROJETS, Veghel, Brabant-Septentrional, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite