Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

FINANCE / COMPTABILITE / GESTION / FISCALITE 23062 Veghel, Brabant-Septentrional MBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Salarisadministrateur

15/03/2023
Jij pakt de salarisadministratie op van twee onafhankelijke Actemium-locaties. Hoe je dat doet? Dat is aan jou. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om hier jouw draai aan te geven. Een mooie stap in je carrière! Ook mooi aan een parttime baan als salarisadministrateur: de afwisseling. Je verloont de salarissen van kantoorpersoneel én monteurs die in de binnen- en buitendienst aan nationale of internationale projecten werken.

Jij verzorgt van a tot z de salarisadministratie. Van het verzamelen van alle nodige informatie uit werklijsten, gegevens van de Belastingdienst en HR tot het toepassen van de geldende wet- en regelgeving. Daarbij maak je gebruik van speciaal ontwikkelde SAP-omgeving. Nauwkeurig controleer je onder meer pensioen- en heffingsberekeningen. Voor de digitale verwerking gebruik je de salarissoftware van AFAS.

Onze open en ongedwongen sfeer maakt het je makkelijk om informatie te verzamelen. Andersom weten collega’s jou te vinden voor uitleg in jip-en-janneketaal over de salarisverwerking. Wil je af en toe thuiswerken, omdat je dan beter kunt focussen op bijvoorbeeld controleberekeningen? Prima! Als je maar zorgt dat je de maandelijkse deadlines haalt. En je extra inzet tijdens de piekmomenten kun je natuurlijk compenseren op de rustige dagen.

Wij zoeken géén schaap met vijf poten. Daarom hebben we geen lijst met functie-eisen. Het belangrijkste is dat jij enthousiast wordt van deze vacature. Denk je dat jouw profiel en interesses goed aansluiten bij wat je gaat doen? Dan komen we graag met je in contact.

Dit bieden we
Waarom je voor Actemium kiest? Aangezien je al bent gestart met lezen, hebben we jouw interesse blijkbaar al gewekt. Supertof! En die interesse willen we vasthouden. Oók als je eenmaal bij ons werkt. Daarom bieden we je naast een goed salaris een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Daar vertellen we je graag alles over in een persoonlijk gesprek. Alvast een sneak peek:
  • Flexibele werktijden.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband volgens de cao Technisch Installatiebedrijf.
  • Een aantrekkelijk aandelenspaarplan met gratis bonusaandelen (onder voorwaarden).
  • Aanvullende cursussen of opleidingen in je vakgebied.

Entité

Bij ons vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij een van de grootste internationale spelers in de industrie: Actemium, een merk van VINCI Energies. De kansen om de industrie én jezelf uit te dagen liggen voor het oprapen. Ondernemen, verantwoordelijkheid en projecten met serieuze impact: bij ons vind je het allemaal. Kijk maar eens op www.actemium.nl wat we allemaal doen!

Tegelijkertijd voelt de organisatie heel lokaal aan. Hoe dat komt? Door onze 22 zelfstandige businessunits verspreid over Nederland. De meeste van onze mensen werken voor één businessunit. Dat is je thuisbasis. Een plek met een sterk teamgevoel, waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.


 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • FINANCE / COMPTABILITE / GESTION / FISCALITE, Veghel, Brabant-Septentrional, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite