Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Sales 21821 Zaltbommel, Gueldre Senior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche

Sales Manager Analytics & IOT

28/10/2022

CompanyInformation : Onze unit Business Analytics in Zaltbommel is specialist op het gebied van Data & Analytics en IoT oplossingen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste Microsoft en IBM technieken. We zijn volop in ontwikkeling en we hebben ook een eigen dataplatform, Maestro, ontwikkeld waarmee we klanten kunnen helpen alles uit hun data te halen.
FunctionDescription: Als Client Manager ondersteun je de commerciële ontwikkelingen van onze business unit. Jouw werkgebied focust zich op een van onze marktsegmenten Industrie, Trade, Healthcare of Business Services.

Je draagt commerciële verantwoordelijkheid. Samen met de verantwoordelijke stakeholders binnen onze unit zorg jij voor het contact met nieuwe klanten en het verder uitbouwen van bestaande relaties. Je adviseert onze klanten bij de transitie naar datagedreven werken.
Je beheert een volledig producten -en diensten portfolio van onze business unit. In deze rol werk je intensief samen met je collega client managers, alsmede met andere business units binnen ons netwerk en strategische partners.
Je bouwt bestaande klantrelaties verder uit op basis van klantbezoek en relatiebeheer en bent in staat nieuwe opportunity’s bij zowel bestaande- als nieuwe klanten te spotten en concreet te maken. Je voert de regie in het commerciële proces en schakelt verschillende experts in zoals consultants, architecten en projectmanagers.

Je bent een ambitieuze Client Manager met ervaring en een focus op het uitbouwen van strategische langdurige relaties en kennis van het Data en IoT vakgebied. Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen. Je krijgt er energie van om onderdeel te zijn van een team van mensen die gezamenlijk het beste aanbod voor een klant uitwerken.

Je volgt de ontwikkelingen en innovaties binnen de markt, waar je moeiteloos op inspeelt. Je gaat graag nieuwe contacten aan en breid je netwerk uit. Zo bouw je aan onze orderportefeuille.

Je bent proactief, gebruikt je netwerk, opent deuren, genereert leads, geeft presentaties, stelt offertes op en voert contractonderhandelingen. Je haalt er voldoening uit als de opdracht aan Axians gegund wordt. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling van de organisatie op salesgebied, alsmede voor de operationele resultaten van je klanten.

JobRequirements: Voor deze functie zoeken wij een collega die naast een no-nonsense houding ook communicatief sterk is en gedreven is.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je bent ondernemend en krijgt energie van contact met klanten. Je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over een gedreven, enthousiaste en kritische persoonlijkheid, waarbij je geen genoegen neemt met een gemiddelde kwaliteit.

Je combineert een directe aanpak met een diepgaande samenwerking met andere Business Units en partners. Je bent in staat om te netwerken en onze business unit te positioneren als dé moderne data en analytics specialist bij uitstek. Daarnaast beschik je over:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesomgeving;
  • Kennis van Data & Analytics en IoT;
  • Een drive en daadkracht waarmee je klant en collega’s positief verbaast;
  • Je bruist van de energie en hebt ideeën om zowel bestaande dienstverlening verder uit te breiden als nieuwe klanten binnen te halen;
  • Je bent een teamspeler.

ContactInfo: Ben jij de Business Client Manager waar wij naar op zoek zijn? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je graag eerst meer informatie over de rol en onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Melle Lelieveld, Manager Trade & Industry, 06 27 84 52 04 of met Frank Verhoog, HR Business Partner, 06 50 61 80 52.
Voor meer informatie over ons, check en volg onze LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/company/axians-business-analytics/

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Business Development / Vertrieb, Stuttgart, Baden-Württemberg, DeutschlandRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite