Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Servicemanagement & Beheer 18941 Zaltbommel, Gueldre

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Trainee Services Business Software

22-04-2022

CompanyInformation :
Onze Business Unit ontwikkelt en implementeert oplossingen op basis van de software van Exact, één van de marktleiders in business software. Axians maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra procesoplossingen op Exact software aan te bieden, waardoor we nog beter aan kunnen sluiten bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor worden juist wij gevraagd om de complexere ERP omgevingen te bouwen en te beheren. Dit maakt werken bij ons zo interessant!

FunctionDescription:

In het traineeship leer je bij ons hoe jij bedrijven kunt helpen om hun ERP applicatieomgeving effectief te houden én verder te optimaliseren. Je krijgt alles mee om je te ontwikkelen tot Support Specialist!


Als trainee leer je alles over de software van Exact Synergy en procesoplossingen, templates en onze klanten. Als je de basis onder de knie hebt, ga je onder begeleiding van ervaren collega’s meewerken op onze Support Desk. Bij Axians is het meer dan alleen ICT; it’s the best of ICT with a human touch.  Een groot gedeelte van jouw werk staat daarom in het teken van luisteren naar de wensen van de klant, analyseren, meedenken en het vertalen naar een passende oplossing voor een issue of incident. Waar nodig, weet jij de collega met de juiste kennis en expertise aan te haken. Op onze Support Desk komt van alles voorbij en heb je met diverse klanten en klantomgevingen te maken. Juist dat maakt deze functie zo afwisselend én uitdagend!


Buddy’s, managers, collega’s en trainers begeleiden jou jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien binnen ons Trainee opleidingsprogramma dat je samen met andere Trainees binnen onze Axians organisatie volgt. Samen leggen wij voor jou de basis voor een succesvolle loopbaan als Support Specialist.


JobRequirements:
  • Je beschikt (bij) over minimaal een MBO-4 diploma. Het is een pré als je een opleidingsrichting IT hebt. Jouw motivatie om te leren is echter doorslaggevend!
  • Je hebt affiniteit met de wereld van IT en wil er graag nog meer over leren.
  • Je bent graag in contact met een klant en werkt graag samen in een team aan mooie resultaten en tevreden klanten! 

ContactInfo: Enthousiast? Je kunt gelijk solliciteren via de sollicitatiebutton en je hoort snel van ons!

Meer weten over deze vacature? Bel of mail dan naar Josien Borghs, HR Business Partner op telefoonnummer op 06-41 62 37 10 of via mail: Josien.Borghs@axians.com.

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

  • Servicemanagement & Beheer, Zaltbommel, Gueldre, Pays-BasRemove

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite