Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

Engineering 20326 Zwolle, Overijssel HBO

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

Filter Stories
< Retour à la page de recherche
Postuler

Lead Engineer Mechanical & Piping Plant Design

25/07/2022
Als Lead Engineer Mechanical & Piping ben je onderdeel van een projectenorganisatie en neem je het voortouw in het ontwerpen en specificeren van piping en equipment voor de procesinstallaties. Of het nu gaat om projecten in concept-, basic-, of detail engineering, jij bent het aanspreekpunt voor alle partijen. Daarmee ben je een belangrijke spil in onze organisatie. Door conceptueel en innovatief te denken signaleer je nieuwe kansen. Naast het aansturen van het team ben je verantwoordelijk voor de werkbezetting en de budgetten. Je controleert en beoordeelt het werk op kwaliteit en maakbaarheid. Dit alles op basis van je uitgebreide kennis en ervaring.
 Jij bent deskundig en betrokken bij de projecten waar de afdeling werktuigbouwkunde met elkaar aan werkt. Daarnaast heb je voldoende kennis van de in het vakgebied gangbare CAD software (bij Actemium: AutoDesk Plant 3D) en, vanuit ervaring, ben je goed in staat de omvang van het werk in te schatten. Jij signaleert nieuwe kansen en verschijnt vol energie op diverse afspraken. 

In onze organisatie is iedereen anders en juist dat maakt ons sterker! Maar als je beschikt over deze kernwaarden weet je zeker dat je bij ons past:
  • Empowerment: jouw kracht en jouw expertise is waar wij op bouwen. Daarom krijg je de ruimte je talent te ontwikkelen.
  • Solidariteit: er heerst saamhorigheid en betrokkenheid. Het verder helpen van je collega’s werkt in het belang van de organisatie.
  • Ondernemerschap: je bent in staat om buiten de kaders te denken en medewerkers te motiveren het beste uit hunzelf te halen.
  • Transparantie en vertrouwen: bij ons kun je jezelf zijn. Je krijg veel ruimte voor eigen initiatief. Met de mogelijkheid om hybride te werken kun je werk en privé goed balanceren.
  • Verantwoordelijkheid: jij staat voor je team en houdt altijd een helicopterview over de activiteiten.
Wij bieden je de rol van Lead Engineer Mechanical & Piping, waarbij jjij één van de fundamenten van de werktuigbouwkunde-afdeling bent. Samen met je team werk je aan uitdagende projecten binnen de industrie en zorg je voor solide ontwerppakketten. Het team, de organisatie en de opdrachtgever kunnen op je bouwen. Jij draagt de verantwoordelijkheid, bent sparringpartner in multidisciplinaire projectteams en stuurt aan waar nodig.

Daarbij bieden we een netwerkorganisatie met betrokken en gedreven technische collega’s. Onze kantoren bevinden zich in Zwolle en Veendam, maar we voeren ons werk ook uit bij klanten op kantoor. 

Uiteraard bieden we als werkgever ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een winstuitkering, vakantiedagen, een goed pensioen en een aandelen-spaarprogramma. Meer weten? Neem contact op met Bert Staal, hij vertelt je er graag meer over.

Entité

Wij zijn een innovatieve club met een grote saamhorigheid en de gezamenlijke intentie om de Business Unit te laten groeien! Actemium is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van VINCI Energies. Vanuit Nederland zijn we met 23 Business Units actief om opdrachtgevers in de industrie te helpen hun prestaties te verbeteren. De Business Unit Plant& Process design, waar jij gaat werken, werkt vanuit Veendam en Zwolle onder aanvoering van Martin van Hal, Business Unit Manager. We denken dagelijks na over het beheren en verbeteren van engineering- en productieprocessen, zo efficiënt mogelijk met zo min mogelijk afval. Niet voor niets zijn onze strategische pijlers Green Engineering, digitalisatie en compliance. Verduurzaming van de industrie staat hoog op de agenda en we bevorderen en initiëren verandering van idee tot implementatie. Dit alles met een gespecialiseerd team van ca. 50 mensen. Kunnen we er één aan toevoegen? 

Postuler

Offres similaires

Recevez nos offres

Interested In

Job Title

Vos informations personnelles

* Champs obligatoires

Votre CV (Taille maximum 512ko)

Votre lettre de motivation (Optionnel, Taille maximum 512ko)

Notre politique de confidentialite