Skip to main content

#VousSerezBienChezNous

Si vous avez l’âme d’entreprendre, de la curiosité et l’esprit collectif, si vous pensez que les êtres humains doivent toujours primer sur les systèmes, vous avez toutes les chances de trouver votre place chez nous  !

Rechercher une localisation précise

Vous recherchez un emploi avec une localisation précise ? .

Rechercher par zone géographique

Vous cherchez une offre au niveau d’un pays entier voire même d'un continent ? .

VINCI Energies

En Bref

DIRECTION OPERATIONNELLE / MANAGEMENT 24042 Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Medior

Pour faciliter la lecture, le masculin générique peut être utilisé sur cette page; nos offres s’adressent cependant à toutes les personnes quel que soit leur genre.

< Retour à la page de recherche
Postuler

Client manager new business

14/03/2023

FunctionDescription:
We zijn ambitieus en daarom pas je het beste bij ons als je in staat bent om nieuwe organisaties als klant aan ons te binden en zo onze klanten set uit te breiden. Je focus ligt hierbij op organisaties met > 250-1000 medewerkers. Dit doe je niet alleen, want in een team van Business Development, (inside) sales en marketing en in samenwerking met onze belangrijkste partners Cisco, HP Aruba en Microsoft bedenk je leadgeneratie programma’s om tot new business plannen en doeltreffende campagnes te komen. Daar waar nodig zoek je de samenwerking op met andere Business Units binnen ons netwerk. De leads die hier uit komen volg jij op door met ze in gesprek te gaan, met als doel om deze organisaties nieuwe klant van Axians te maken.

Er is veel vrijheid voor de invulling van de eigen functie. Wij verwachten dat je proactief en zelfstandig kan werken binnen de kaders van onze strategie en de waarden van de organisatie. Elke dag staat in het teken van het beste uit jezelf en je collega’s halen. Samen hebben we ambitieuze doelstellingen waarin jij een essentiële bijdrage gaat leveren. Over onze ambities en strategie vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

JobRequirements:
Je hebt een commerciële of bedrijfskundige achtergrond en je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden. Je hebt een aantal jaren saleservaring opgedaan in het MKB. Je houdt ervan om samen te werken en om op basis van targets (en daar belonen we je ook voor) een nieuwe klantenkring op te bouwen in de genoemde segmenten. Je vindt het leuk om in een kleinschalige dynamische Business Unit te werken en je hebt de ambitie om te groeien als professional en een actieve bijdrage te leveren aan het succes van ons team 

Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau met een commerciële of bedrijfskundige achtergrond;
  • Maximaal 2-3 jaar ervaring als (New Business) Sales in de IT;
  • Voorkeur in de IT Infrastructuur op domeinen Connectivity en HybrideCloud;
  • Je hebt uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden;
  • Ervaring met onze dienstverlening vinden we belangrijk;
  • Een echte teamspeler, met een pragmatische instelling en hands-on mentaliteit;
  • Operationele gedrevenheid en commerciële ervaring;
  • Je bent resultaat- en relatiegericht;
  • Je bent ondernemend, flexibel, proactief, communicatief (verbaal en tekstueel);
  • Kennis en ervaring met het verkopen van (Managed) Diensten is een pré op het gebied van IT Infrastructuur.

ContactInfo: We willen je uitnodigen om via de solliciteerknop te reageren en je motivatiebrief en CV te uploaden. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen omtrent deze vacature neem dan contact op met onze Recruiter, Max Trapman, hij is te bereiken op 06-27 33 80 28 of via Max.trapman@axians.com.
Postuler

Offres similaires

Aucune offre n'a été trouvée. Afficher toutes nos offres

Recevez nos offres

Recevez nos offres

Renseignez votre adresse email et vos critères métier/localisation. Cliquez sur "Ajouter" puis sur "M'abonner" et restez informé(e) en recevant nos alertes emails!

Vos données sont nécessaires pour vous abonner aux offres d’emploi. Pour en savoir plus sur la gestion de vos données et vos droits cliquez ici.

Sélectionnez les critères métiers et localisation pour trouver les offres d'emploi qui vous intéressentSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.

  • DIRECTION OPERATIONNELLE / MANAGEMENT, Capelle aan den IJssel, Hollande-Méridionale, Pays-BasSupprimer